[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σαρκοζί: "Θα σας λείψω αν δεν εκλεγώ"...
Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 Posted by -

Συνέντευξη στην εφημερίδα La Croix



Με τα λόγια αυτά, ο Νικολά Σαρκοζί προσπαθεί να αγγίζει τον συναισθηματικό κόσμο των Γάλλων ψηφοφόρων παίζοντας το τελευταίο του χαρτί, λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών (Κυριακή) και ενώ οι δημοσκοπήσεις του γυρνούν την ...πλάτη,.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Croix - αναμένεται να δημοσιευτεί σήμερα- ο Γάλλος πρόεδρος επισημαίνει:
"Η ψήφος για τον Ζαν Μαρί Λεπεν εξυπηρέτησε τον Φρανσουά Μιτεράν και τις δύο θητείες και η ψήφος για την Μαρίν Λεπεν θα εξυπηρετήσει τον Φρανσουά Ολάντ. Την ημέρα που δεν θα είμαι πλέον εκεί, θα βαρεθείτε, θα σας λείψω", υποστηρίζει ο Γάλλος υπερπρόεδρος προειδοποιώντας επίσης τους ψηφοφόρους, ότι ψηφίζοντας την ηγέτιδα της ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, στην ουσία ενισχύουν τον Σοσιαλιστή υποψήφιο.

Στη συνέντευξή του ο ένοικος των Ηλυσίων δηλώνει επίσης πως "ένα προεδρικό πρόγραμμα δεν είναι ένας κατάλογος μέτρων εκ των οποίων πολλά δεν επιβιώνουν ούτε μέχρι το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας, Ειναι κυρίως ένα πλαίσιο αξιών που επιτρέπει στους εκλογείς να ξέρουν ποια κατεύθυνση θα λάβει ο πρόεδρος όταν θα έρθει αντιμέτωπος με όλες τις απρόβλεπτες καταστάσεις που αναγκαστικά θα έρθουν".

"Ολη μου τη ζωή βασιζόμουν στις αξίες. Αυτές είναι που υπερασπίζομαι και θεωρώ ότι είναι οι κυριότερες για την χώρα: η δουλειά, η υπευθυνότητα, το κύρος, η οικογένεια", προσθέτει ο Σαρκοζί.


-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σαρκοζί: "Θα σας λείψω αν δεν εκλεγώ"..."

Leave a reply