[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ψήφο διακυβέρνησης
Τρίτη 17 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ψήφο διακυβέρνησης και όχι απλώς διαμαρτυρίας, ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της παράταξης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέπτεται τους νομούς Γρεβενών και Πέλλας.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Εργατικό Κέντρο Γρεβενών, ο κ. Τσίπρας επέμεινε στην πρόταση για κοινή κάθοδο των δυνάμεων της Αριστεράς στις μονοεδρικές περιφέρειες και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους υπογράμμισε:

«Εμείς δεν μπορούμε, δεν θα έπρεπε και δεν θα το κάνουμε, να υποσχεθούμε ότι έχουμε το μαγικό ραβδί, να πούμε όπως είπε ο κ. Παπανδρέου, πριν από τις εκλογές του 2009, "λεφτά υπάρχουν", εννοώντας στις τσέπες των χαμηλόμισθων, για να τους τα πάρει, και να δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσουμε. Ένα πράγμα, όμως, υποσχόμαστε: ότι με εμάς στη διακυβέρνηση του τόπου δεν θα δίνουμε προτεραιότητα στους πιστωτές και στους τοκογλύφους, αλλά στις ανάγκες, τις άμεσες, της κοινωνίας και της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας.

Με εμάς και με την Αριστερά στη διακυβέρνηση του τόπου δεν θα μείνει σπίτι χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, δεν θα μείνει άρρωστος χωρίς αξιοπρεπή περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία, δεν θα υπάρξει άνεργος δίχως αξιοπρεπές επίδομα, δεν θα υπάρχουν πια παιδιά που θα πηγαίνουν το πρωί στο σχολείο και θα είναι νηστικά».

Σε ερώτηση για την υπόθεση του κ. Τσοχατζόπουλου απάντησε ότι αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου ενός σάπιου πολιτικού συστήματος και σημείωσε:

«Η υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου ενός σάπιου πολιτικού συστήματος, που οικοδόμησαν στη χώρα μας τα δυο κόμματα που κυβέρνησαν επί 37 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Δεν έχουμε καμία αυταπάτη ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν λειτουργούσε μόνος του, δεν έχουμε καμία αυταπάτη ότι οι ευθύνες είναι συλλογικές και διαχρονικές. Γνωρίζουμε ότι οι αποφάσεις στο ΚΥΣΕΑ ελήφθησαν συλλογικά τότε από την κυβέρνηση Σημίτη».STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ψήφο διακυβέρνησης"

Leave a reply