[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ξεκίνησε η δίκη του Μπερλουσκόνι με τις καταθέσεις «μετανοημένων» καλονών
Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Μια σειρά από καλλονές, καταθέτουν από το πρωί στην Εισαγγελία του Μιλάνου στο πλαίσιο της δίκης που ξεκίνησε σήμερα, για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ, με πρωταγωνιστή τον τέως ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Για το σκάνδαλο, στο οποίο, εκτός από τον κ.Μπερλουσκόνι, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κράτησαν, ο κολλητός του φίλος και πρώην διευθυντής ειδήσεων του Rete 4 Εμίλιο Φέντε και η οδοντοτεχνίτρια Νικόλ Μινέτι, καταθέτουν από το πρωί κορίτσια που κατά καιρούς εκλήθησαν να συμμετάσχουν στα πάρτι που διοργάνωνε ο τέως ιταλός πρωθυπουργός και η παρέα του.

Την είσοδο της Εισαγγελίας του Μιλάνου, πέρασε πρώτη η Μαρία Μακντούμ, χορεύτρια του χορού της κοιλιάς. Βάσει των καταγεγραμμένων συνομιλιών που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, η εν λόγω χορεύτρια, το βράδυ που εκλήθη να συμμετάσχει στο πάρτι του Καβαλιέρε, δήλωνε έτοιμη για όλα, αλλά όχι και για «μπούνγκα-μπούνγκα», το οποίο όπως εξήγησε επρόκειτο για σεξουαλική πράξη.

Στην κατάθεσή της η Μακντούμ ανέφερε πως δύο νεαρές, «οι αδερφές Ντε Βίβο ήταν ντυμένες μόνο με τα εσώρουχα τους. Ο πρωθυπουργός της άγγιζε κι εκείνες τον ακουμπούσαν στα γεννητικά του όργανα. Πλησίαζαν δε τον Φέντε και εκείνος τους άγγιζε το στήθος και τα γεννητικά όργανα. Τότε μια Βραζιλιάνα που φορούσε στρινγκ χόρευε σάμπα πολύ προκλητικά. Κι άλλες κοπέλες χόρευαν δείχνοντας το στήθος και τον πισινό τους κι όλες τους πλησίαζαν τον πρωθυπουργό που τις άγγιζε. Είχα μείνει άναυδη. Αν ήξερα τι θα γινόταν σε εκείνη τη βίλα δε θα πήγαινα».

Στον Εισαγγελέα κατέθεσαν επίσης η Ιμάνε Φαντίλ και οι δύο Μις Πιεμόντε Αμπρα και Κιάρα. Τα συγκεκριμένα κορίτσια είχαν παρευρεθεί σε ένα από τα πάρτι που δόθηκαν στη Βίλα του Μπερλουσκόνι στο Αρκορε τον Αύγουστο του 2010. Όπως κατέθεσαν οι τρεις νεαρές, όταν κατάλαβαν τι επρόκειτο να συμβεί έφυγαν από τη βίλα γιατί δεν περίμεναν να δουν τα «χέρια του πρωθυπουργού σε πισινούς», ούτε ένα προκλητικό παιχνίδι με ένα άγαλμα του Πρίαπου.

Βάσει των μέχρι σήμερα καταθέσεων δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτηρίζουν τη δίκη ως τη «δίκη των μετανοημένων», αφού τα περισσότερα από τα κορίτσια που είχαν κληθεί να συμμετάσχουν στα πάρτι, καταθέτουν ότι έφευγαν όταν καταλάβαιναν τί θα ακολουθήσει...

Το επόμενο επεισόδιο της υπόθεσης Ρούμπιγκεϊτ, θα διαδραματιστεί στις 20 Απριλίου, όταν και θα καταθέσουν οι αστυνομικοί που ήταν εν υπηρεσία όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Μιλάνο η Ρούμπι Μαχρούγκ, με την κατηγορία της κλοπής και η οποία τελικά αφέθηκε ελεύθερη μετά από παρέμβαση του Καβαλιέρε και της Μινέτι.


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ξεκίνησε η δίκη του Μπερλουσκόνι με τις καταθέσεις «μετανοημένων» καλονών"

Leave a reply