[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Χρυσό» παπούτσι για έναν! (video)
Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Διαβάστε γιατί η κόντρα Μέσι - Ρονάλντο είναι ξεχωριστή από το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, ποια ρεκόρ σπάνε οι αστέρες του "Classico"



Με το "Classico" να πλησιάζει, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζουν καλά, πως αυτό το ματς θα κρίνει τα πάντα.

Οι τέσσερις βαθμοί διαφορά, ανάμεσα στους δύο "αιώνιους" αντιπάλους, ή θα μειωθούν στον έναν, και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα έχει χιτσκοκικό φινάλε, ή θα μείνει στάσιμη, ή θα μεγαλώσει στους επτά, και όλα θα τελειώσουν λίγο νωρίτερα.

Η Ρεάλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, έχει καταφέρει να έρθει σε μία ισορροπία, μετά τις γκέλες που έκανε, για να δώσει στην Μπαρτσελόνα το δικαίωμα να ελπίζει, η οποία με τον Λιονέλ Μέσι να "καθαρίζει" τα ματς μόνος του, δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Από τη μία, ο Πορτογάλος σταρ εξαπολύει σουτ-ρουκέτες, που καταλήγουν στα αντίπαλα δίχτυα, σχεδόν σε κάθε ματς, την ώρα που ο Αργεντίνος, αναλαμβάνει να σηκώσει όλο το "φορτίο", όταν η Μπαρτσελόνα το έχει ανάγκη.

Η νίκη της Ρεάλ κόντρα στη Χιχόν με 3-1, έριξε το βάρος στην Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε της γηπεδούχου Λεβάντε με 2-1, χάρη στα δύο γκολ του Μέσι.

Δεν προκαλεί εντύπωση, ότι αυτοί οι δύο παίκτες έπαιξαν τον μεγαλύτερο ρόλο, στη "μάχη" που δίνεται στην Primera Division.

Σαν πρώτη εικόνα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι τέσσερις πόντους μπροστά με πέντε ματς να απομένουν, όμως με το ντέρμπι να είναι πολύ κοντά, ένα χιτσκοκικό φινάλε μας περιμένει.

Πέρα από το συλλογικό επίπεδο, υπάρχει και το ατομικό. Ρονάλντο και Μέσι απολαμβάνουν τιμές και διακρίσεις, σκοράροντας ακατάπαυστα, και οι δύο παίκτες πάνε τόσο για το ισπανικό, όσο και το ευρωπαϊκό "Χρυσό Παπούτσι".

Αυτό το σαββατοκύριακο, άφησε τους δύο... αντίζηλους, στα 41 τέρματα τη φετινή σεζόν, αριθμός που καταρρίπτει το προηγούμενο ρεκόρ των 40 τερμάτων στο πρωτάθλημα, που είχε πετύχει πέρυσι ο Ρονάλντο.

Τι μπορεί να ειπωθεί για αυτούς τους δύο σπουδαίους παίκτες, που δεν έχει ήδη ειπωθεί;

Είναι ίσως άδικο το γεγονός, ότι αυτοί οι δύο παίκτες θα έχουν τις καριέρες τους συνδεδεμένες. Θα μπορούσαν να αγωνίζονται σε διαφορετικές εποχές, και να είναι ο καθένας, ο καλύτερος παίκτης της εποχής του.

Ευτυχώς για τη Ρεάλ, ο Ρονάλντο απέφυγε μία κάρτα στο ματς με τη Χιχόν και θα μπορέσει να συμμετέχει στο μεγάλο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής.

Όσες φορές κι αν οι δυο τους έχουν συναντηθεί, ο Μέσι ήταν αυτός που γνώρισε περισσότερη επιτυχία, τόσο όταν ο Ρονάλντο αγωνιζόταν στη Ρεάλ, όσο και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι όμως δουλεύει το ποδόσφαιρο. Ο Ρονάλντο μπορεί εύκολα να στρέψει τα πάντα πάνω του, πραγματοποιώντας μία αξιομνημόνευτη εμφάνιση στην Καταλονία, με το ερώτημα για το ποιος είναι καλύτερος, να ξεσπάσει ξανά.

Δείτε ένα ενδιαφέρον γράφημα για τους δύο αστέρες:

via Messistats

Το σκοράρισμα είναι μεγάλο μέρος αυτής της μυθικής μάχης, αλλά σίγουρα ένα σημείο στο οποίο κανείς δεν υστερεί, αφού δεν αποκλείεται τα 41 τέρματα του καθενός, να φτάσουν τα 50, κάτι που είναι απίστευτο από μόνο του, αν σκεφτεί κανείς πως οι δύο αυτοί παίκτες σκοράρουν κατά μέσο όρο 1.5 γκολ σε κάθε ματς του πρωταθλήματος, από την αρχή έως το τέλος.

Η ατομική τους κόντρα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα, όσο αυτή της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Το "Χρυσό Παπούτσι" μπορεί να το πάρει μόνο ένας.

Δείτε ένα βίντεο με την κόντρα:

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Χρυσό» παπούτσι για έναν! (video)"

Leave a reply