[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μπαρτσελόνα είναι αυτή! (videos)
Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 Posted by -

Με την βοήθεια της άσπρης βούλας, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-1 (2 πέν. του Μέσι) τη Μίλαν και πέρασε στα ημιτελικά



Eνα «καθαρό» πέναλτι του Μέσι και ένα δεύτερο που σηκώνει κουβέντα, καθόρισαν την πρόκριση των «μπλαουγκράνα» στου «4» του Champions League.

Το τρίτο γκολ του Ινιέστα «σφράγισε» την ανωτερότητα των Καταλανών και εξαφάνισε το άγχος από την προσωρινή ισοφάριση του Νοτσερίνο σε 1-1.

Με το δεύτερο γκολ του, ο Μέσι, ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση γενικότερα στο κύπελλο πρωταθλητριών, αυτή του Ζοζέ Αλταφίνι της Μίλαν την περίοδο 1962/63 με 14 γκολ.

«Μίλησε» η άσπρη βούλα

Από την αρχή του ματς, οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νόου» με σκοπό να «καθαρίσουν« με την πρόκριση.
Μόλις στο 7' ο Μέσι αστόχησε από πλάγια θέση στο τετ-α-τετ με τον Αμπιάτι, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Κουένκα.

Λίγο αργότερα, οι Καταλανοί κέρδισαν πέναλτι, με τον Αντονίνι να είναι απρόσεκτος και να ανατρέπει τον Μέσι στη περιοχή.
Ο Αργεντινός από το σημείο του πέναλτι δεν χαρίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και έκανε το 1-0 για την Μπαρτσελόνα στο 11', πετυχαίοντας το 13ο του γκολ

Η Μίλαν, όμως, βρήκε τον τρόπο να απαντήσει και στο 33’ από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ιμπραχίμοβιτς, ο Νοτσερίονο με άψογο πλασέ έκανε το 1-1.

Η χαρά των Ιταλών όμως κράτησε μόλις 7’ αφού, Κάιπερς, έδωσε και δεύτερο πέναλτι στην Μπαρτσελόνα για κράτημα του Νέστα στον Μπουσκέτς στο 40'.

Στην φάση ο Νέστα, πράγματι κρατάει τον Μπουσκέτς, αλλά τέτοια πέναλτι δίνονται… ΠΟΤΕ!

Ο Μέσι έστησε την μπάλα στην βούλα και ευστόχησε δίνοντας ξανά προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα στο 41', κάνοντας το 2-1 με το 14ο γκολ του φέτος.

Ινιέστα και… «4»

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ινιέστα είδε την εκτέλεση φάουλ του να περνάει άουτ, αλλά στο 53’ ο Ισπανός από κοντά δεν έχασε την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ και να κάνει το 3-1, σφραγίζοντας ουσιαστικοί την πρόκριση για την ομάδα του.

Προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Τιάγκο Αλκάνταρα από πάσα του Μέσι βρέθηκε μόνος με τον Αμπιάτι, αλλά πλάσαρε άσχημα με το αριστερό και αστόχησε.

Έτσι η Μπαρτσελόνα έφτασε στην πρόκριση στα ημιτελικά του Chamoions League, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του Τσέλσι – Μπενφίκα.

Τα γκολ της αναμέτρησης:



Η επίμαχη φάση του δεύτερου πέναλτι:




-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μπαρτσελόνα είναι αυτή! (videos)"

Leave a reply