[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στις 10 Μαΐου θα καταβληθεί η δόση των 5,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, λέει η Κομισιόν
Τρίτη 8 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Eυρωζώνη σχεδιάζει να καταβάλει την επόμενη δόση των 5,2 δισ. ευρώ του δεύτερου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, στις 10 Μαΐου, δήλωσε την Τρίτη εκπρόσωπος της Κομισιόν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι η εκταμίευση των επόμενων δόσεων του προγράμματος θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Σύμφωνα με το Dow Jones Newswires, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν τόνισε πως για την εκταμίευση των επόμενων δόσεων θα πρέπει να προηγηθεί επίσκεψη του κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα, στο πλαίσιο της τακτικής αξιολόγησης της εφαρμογής του προγράμματος.

Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο της τρόικας επισκέπτεται σε τριμηνιαία βάση την Ελλάδα προκειμένου να αξιολογήσει την πορεία εφαρμογής του προγράμματος εξυγίανσης της οικονομίας της χώρας, όπως προβλέπει το δεύτερο πακέτο διάσωσης των 130 δισ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία για την επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, λέγοντας πως αυτή θα πραγματοποιηθεί μόλις σταθεροποιηθεί η πολιτική κατάσταση στη χώρα.STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Στις 10 Μαΐου θα καταβληθεί η δόση των 5,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, λέει η Κομισιόν"

Leave a reply