[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Δικτατορία μετά Βουλής!
Τρίτη 1 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Του ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΡΤΙΝΟΥ

Άλλο ένα πραξικόπημα της "δικτατορίας μετά βουλής", για να προλάβει την εξέγερση, δηλαδή την λαϊκή κυριαρχία...!!!
'Eνα εκλογικό σύστημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της,που κάνει κοινωνούς και τους ίδιους τους ψηφοφόρους...!
Πέρυσι πήγε να αναπτυχθεί ένα κίνημα και το κατέστειλε με τα ισχυρά της όπλα, χημικά,τηλεόραση,εκφοβισμό,τρομοκρατία,κρατική βία!
Έχοντας την τηλεόραση,ένα ισχυρό μέσο προπαγάνδας,μέσα στα σπίτια των ψηφοφόρων,βάζοντας κιόλας να την πληρώσουν οι ίδιοι,προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην ελεύθερη βούληση των πολιτών! Άρα,έχουμε το φαινόμενο,μιας Βουλής,όπου ψηφίζουν άβουλοι, οι οποίοι,εκλέγονται επίσης από άβουλους...! Ετσι έντεχνα,καταφέρνει να την υπηρετούν οι πολίτες,ενώ τους κάνει να πιστεύουν ότι τους υπηρετεί εκείνη!

Την συνταγή την ξέρει καί την εφαρμόζει επιτυχώς,από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα: "Βρες ένα πλήθος, που δεν ξέρει που πάει και μπες μπροστά του..."

Οι περισσότεροι ανησυχούν,για την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές! Κανείς δεν ανησυχεί γιά την "σκοτεινή αυγή",που είναι τόσα χρόνια μέσα στην Βουλή!

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στα πολιτικά δρώμενα είναι ένα χρυσό πρόσχημα, της άρχουσας τάξης,να ισχυρίζεται και να λέει,να,οι φασίστες αυτοί είναι! Ετσι,θα μπορεί να κυβερνάει δήθεν δημοκρατικά,συνεχίζοντας το καταστροφικό,αντικοινωνικό της έργο! Ενα πολιτικό σύστημα,που θα συνεχίσει να αυτοσυντηρείται μεταξύ πολιτικών και ψηφοφόρων,όπου οι μεν θα επαιτούν την ψήφο,οι δε το ρουσφέτι...!

Φυσικά εδώ που μας έφθασαν,δεν υποστηρίζεται η αποχή από τις εκλογές, διότι αυτό τους βολεύει!Υποστηρίζεται όμως πρωτίστως η αφύπνιση! Υποστηρίζεται η επιλογή,που προστάζει η ταξική συνείδηση,που ο καθένας έχει, αν έχει...!!!


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Δικτατορία μετά Βουλής!"

Leave a reply