[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ούρλιαζαν Ιταλοί, Σέρβοι και Τούρκοι με τη νίκη του Θρύλου!
Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

H Ελλάδα υποδέχεται λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σαν ήρωες τους Πρωταθλητές Ευρώπης, την ομαδάρα του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έδωσε χτες το βράδυ τόση χαρά σε εκατομμύρια Έλληνες. Αλλά η χαρά από τη νίκη των ερυθρόλευκων έχει ξεπεράσει τα σύνορα!

Αν ήταν ιταλική ομάδα στη θέση του Ολυμπιακού είναι αμφίβολο αν οι Ιταλοί sportscasters θα περιέγραφαν με αυτό το πάθος τα συγκλονιστικά τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού της Κωνσταντινούπολης!

Η περιγραφή της ιταλικής τηλεόρασης είναι απλώς μοναδική.
"Mamma Mia, Olympiakos, Campione de Europa!", ουρλιάζουν οι Ιταλοί παρουσιαστές συμπληρώνοντας: "Δεν είναι δυνατό!"

Οι Ιταλοί περιγραφείς μιλούν για ελληνικό έπος και για δράμα της ΤΣΣΚΑ και επισημαίνουν ότι "το κοινό του Παναθηναϊκού χειροκροτεί τον θρίαμβο του Ολυμπιακού"...

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό βίντεο


Τρελαμένος ο Ιταλός σχολιαστής του ΤΣΣΚΑ-ΟΣΦΠ από sxplVII
Μοναδικές στιγμές, ανεπανάληπτες! Αλλά και οι Σέρβοι, παρόλο που στην ΤΣΣΚΑ παίζουν δύο ιερά τέρατα του σύγχρονου μπάσκετ της πατρίδας τους - ο Κρστιτς και ο Τεοντόσιτς - σαφώς έδειξαν την αγάπη τους στο δάσκαλο Ντούντα και στους αδελφούς Έλληνες.

Η περιγραφή του Σέρβου σπορτκάστερ τη στιγμή που ο Πρίντεζης με το γλυκό χοκ σουτ στέλνει την μπάλα στο καλάθι, είναι εκπληκτική! Όσο κι αν τον κάνει να ακούγεται, με την σέρβικη προφορά, σαν ...Πρίντεζιτς!

Δείτε εδώ και κυρίως ακούστε τη συγκλονιστική περιγραφή.Σερβική περιγραφή ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός από sxplVII
Αφήσαμε τελευταίους τους ...Τούρκους! Όχι, δεν κάνετε λάθος, φυσικά οι Ρώσοι είναι για τους Τούρκους "κόκκινο πανι", αλλά και εμείς δεν είμαστε και η μεγάλη τους ...αγάπη - για να το πούμε κομψά. Τέτοιο ξέσπασμα, πάντως, από τον γείτονα περιγραφέα δεν τον περιμέναμε

Για του λόγου του αληθές, δείτε κι ακούστε κι αυτό το βίντεο!


Τουρκική περιγραφή ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός από sxplVII
Te se kiou rederim...


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ούρλιαζαν Ιταλοί, Σέρβοι και Τούρκοι με τη νίκη του Θρύλου!"

Leave a reply