[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Δραγασάκης: «Εγχώριες δυνάμεις πίεσαν τον Μπαρόζο να επέμβει»!
Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Σε πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης λέγοντας ότι «εγχώριες δυνάμεις» προετοίμασαν τον πρόεδρο της Κομισιόν Εμανουέλ Μπαρόζο προκειμένου αυτός να απειλήσει ότι η επιστολή Τσίπρα σημαίνει έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Αναλυτικά, ο κ. Δραγασάκης μιλώντας στο «Realfm» ανέφερε: «Εγχώριες δυνάμεις ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Μπαρόζο και τον προετοίμαζαν, μόλις λάβει την επιστολή Τσίπρα, να βγει και να κάνει δηλώσεις ότι μετά την επιστολή αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στο ευρώ».

Πάντως, το έμπειρο στέλεχος της Αριστεράς, που ανήκει στην ψύχραιμη και διαλλακτική ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε ότι «στη σκέψη τη δική μας δεν υπάρχει η έννοια της μονομερούς πράξης. Δηλαδή να βγούμε και μονομερώς να πούμε ότι διαγράφουμε το χρέος. Αυτό που θα γίνει είναι μια επαναδιαπραγμάτευση, ένα πλαίσιο διαφορετικό μέσα στο οποίο θα θέσουμε τους δικούς μας στόχους».

Παράλληλα επισήμανε ότι τα μέτρα του Ιουνίου αποτελούν «καταστροφή για την χώρα» καθώς «κάθε περαιτέρω μέτρο που επιδεινώνει την ύφεση, έχει πολλαπλασιαστικά καταστροφικά αποτελέσματα».STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Δραγασάκης: «Εγχώριες δυνάμεις πίεσαν τον Μπαρόζο να επέμβει»!"

Leave a reply