[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Εκρηκτική δημοσκοπική άνοδος για το ΣΥΡΙΖΑ
Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Εντυπωσιακή δημοσκοπική εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ, ελάχιστα 24ωρα μετά τις εκλογές, μετέδωσε ως είδηση το αμερικανικό Dow Jones Newswires, επικαλούμενο πληροφορίες από τις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις που βρίσκονται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό δίκτυο δημοσιεύει ότι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανέλθει στο 25%, κάτι περισσότερο από 7 μονάδες σε σχέση με το 16,8% που έλαβε στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Στο δημοσίευμα δεν γίνεται αναφορά στα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Το nooz δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, τις μεταδίδει ωστόσο καθώς προέρχονται από αξιόπιστο διεθνές ΜΜΕ, με όλες τις πολιτικές αποχρώσεις που αυτό μπορεί να έχει.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα "parapolitiki.com", η ΝΔ -στην ίδια δημοσκόπηση- βρίσκεται στο 21%, ενώ το ΠΑΣΟΚ στο 11,5%.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΔΗΜΑΡ πέφτει στο 4%, ενώ φθορά έχει και η Χρυσή Αυγή η οποία λαμβάνει 4,5%.

Πτώση και για τους Ανεξάρτητους Έλληνες που βρίσκονται στο 6%.

Κάτω από 2% συγκεντρώνουν Δράση, Δημοκρατική Συμμαχία, Οικολόγοι Πράσινοι και ΛΑΟΣ, ενώ περίπου στο 10-14% προσδιορίζονται πλέον οι αναποφάσιστοι.

Αν, πάντως, ισχύουν οι πληροφορίες, οι πιθανές νέες εκλογές (στις 17 Ιουνίου) θα προκαλέσουν ακόμα πιο ισχυρό πολιτικό σεισμό σε σχέση με αυτόν την περασμένης Κυριακής, ενώ δεν αποκλείεται οι κάλπες να στηθούν σε σκηνικό πόλωσης ανάμεσα σε "φίλο-ευρωπαϊκές" και "αντί-ευρωπαϊκές" δυνάμεις, δίλημμα που έθεσε ήδη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Εκρηκτική δημοσκοπική άνοδος για το ΣΥΡΙΖΑ"

Leave a reply