[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παπούλιας: Αύριο σύσκεψη με τους τρεις και συναντήσεις με τους άλλους τέσσερις
Σάββατο 12 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Κοινή σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι έλαβαν και επέστρεψαν τη διερευνητική εντολή τις προηγούμενες ημέρες συγκάλεσε για αύριο στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Ετσι, στη συνάντηση έχουν κληθεί να παρίστανται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τους υπόλοιπους τέσσερις πολιτικούς αρχηγούς των οποίων τα κόμματα ξεπέρασαν το όριο του 3% και εισήλθαν στη Βουλή.

Ετσι, κατά σειρά θα συναντηθεί με τον Πάνο Καμμένο (Ανεξάρτητοι Ελληνες), την Αλέκα Παπαρήγα (ΚΚΕ), τον Νίκο Μιχαλολιάκο (Χρυσή Αυγή) και τον Φώτη Κουβέλη (Δημοκρατική Αριστερά.

Εκτιμάται οτι ο κ. Παπούλιας επέλεξε μια σολομώντεια λύση για δύο λόγους: Πρώτος και βασικότερος να εξαντλήσει θεσμικά κάθε ενδεχόμενο συνεννόησης των τριών μεγαλύτερων κομμάτων της χώρας. Δεύτερος, για να μην συνυπάρξει στο ίδιο τραπέζι ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής με τους ηγέτες των άλλων κομμάτων.


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παπούλιας: Αύριο σύσκεψη με τους τρεις και συναντήσεις με τους άλλους τέσσερις"

Leave a reply