[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ξεκινά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Από σήμερα και μέχρι τις 15 Ιουνίου για τα φυσικά πρόσωπα και τις 31 Μαΐου για τα νομικά πρόσωπα, θα υποδέχεται το TaxisNet τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος.

Ξεκινά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Υπενθυμίζεται ότι υποχρεωτικά ηλεκτρονικά θα πρέπει να υποβάλλουν φέτος τις δηλώσεις τους μισθωτοί και φορολογούμενοι που αποκτούν εισοδήματα από ακίνητα, γεωργικό εισόδημα, εισόδημα από εκμίσθωση ή δωρεάν παραχώρηση γεωργικής γης, εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, ή εισόδημα από αλλοδαπή, όταν αυτό ξεπερνάει τις 12.000 ευρώ.

Από την υποχρέωση ηλεκτρονικής υποβολής εξαιρούνται οι υπόχρεοι που αποκτούν εισοδήματα από συντάξεις, εκτός κι αν αποκτούν και εισοδήματα από ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και όσοι μετέχουν σε νομικά πρόσωπα της παραγρ. 4 του άρθρου 2 του ΚΦΕ, οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν την δήλωση φορολογίας εισοδήματος τους, είτε σε έντυπη μορφή στις αρμόδιες ΔΟΥ, είτε προαιρετικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών θα αποστείλει τον απαραίτητο κλειδάριθμο σε όσους υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις τους με συστημένες επιστολές.
STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ξεκινά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων"

Leave a reply