[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πανούσης: «Εκτρωματικό το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ»
Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Κατηγορηματικά αντίθετως στο ενδεχόμενο του σχηματισμού κυβέρνησης με τη συμμετοχή των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Πανούσης, χαρακτηρίζοντας ένα τέτοιο σενάριο ως «εκτρωματικό».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Πανούσης ανέφερε πως «θα ήταν εκτρωματικό να εμφανιστεί ένα τέτοιο σενάριο των δυο κομμάτων, που καταψηφίστηκαν και ημών, που πάμε να μπούμε σε μια καταστροφική δίνη. Εγώ είπα ότι είμαι υπέρ αυτής της λύσης, με αυτονοήτως τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διερωτήθηκε για το αν «έχει καταλάβει το πολιτικό σύστημα ότι ο λαός δεν θέλει εκλογές; Ότι ο λαός τιμώρησε, αλλά τώρα ελέγχει την σοβαρότητά μας και την ευθύνη μας;».

Εξέφρασε, όμως, την ελπίδα πως «στη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας θα αναγκαστούν να μιλήσουν πιο υπεύθυνα, διότι εκεί δεν έχουν ακροατήριο, πρέπει να αποφασίσουν προς τα πού πάνε. Και το παιχνίδι που κάνουν ποιος θα χρεώσει σε ποιον τις εκλογές, εκεί δεν έχει νόημα... Αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα...».STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πανούσης: «Εκτρωματικό το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ»"

Leave a reply