[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Εξοργισμενη νεολαια
Τρίτη 1 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO




Ειναι περα απο επικινδυνο,νεοι ανθρωποι,που ειναι εξοργισμενοι με ενα σωρο πραγματα σ αυτο τον τοπο να πηγαινουν προς την καλπη για να δηλωσουν την οργη τους,ψηφιζοντας Χρυση Αυγη.

Οι περισσοτεροι,οταν ρωτιουνται αν ξερουν τι ειναι η Χρυση Αυγη σαν ιδεολογημα απαντουν οτι δεν ξερουν και δεν τους ενδιαφερει να μαθουν!Οι περισσοτεροι πιστευουν,οτι με την ψηφο τους αυτη θα τιμωρησουν ενα σαπιο συστημα,που τους εχει υποβαθμισει.

Δεν ξερουν ,οτι 250.000 ελληνες πατριωτες πεθαναν στον Β Παγκοσμιο στο βωμο των προγονων της Χρυσης Αυγης,των SS και των SD του Αδολφου Χιτλερ.
Δεν ξερουν,οτι επι τεσσερα χρονια ολη η Ελλαδα ονειρευοταν τη μερα που η σημαια με τον αγκυλωτο σταυρο - συμβολο της Χρ Αυγης - θα αντικατασταθει απο την ελληνικη στην Ακροπολη.Δεν ξερουν,οτι ο ναζισμος δεν ειναι ενας απλος εχθρος του συστηματος.Ειναι ενας εχθρος της πατριδας.

Αυτη η πατριδα δεν υπηρξε καθολου στοργικη και συμπονετικη για τα παιδια της.Εγκλωβισμενη στα γραναζια απατριδων πολιτικων,που νοιαζονται εδω και δεκαετιες για το ατομικο και πελατειακο τους συμφερον σε βαρος του συμφεροντος της κοινωνιας,η πατριδα εχει κακοποιηθει στο επακρο.Και στη συνειδηση ενος μεγαλου κομματιου των πολιτων.

Πολιτικες δυναμεις του τοπου μαχονται σθεναρα για να διασωσουν αυτη την κοινη οικογενεια και να την αναστησουν απο κει που την εθαψαν οι κυβερνησεις των τελευταιων πολλων χρονων.Οι νεοι Ελληνες μπορουν να εκφρασουν την οργη τους μεσα απο σχηματα,που αντιπροσωπευουν τουλαχιστον τα χωματα που ειναι θαμμενοι οι παππουδες τους και οι γιαγιαδες τους.

Οχι τους εκπροσωπους ξενοφερτων Γερμανων κατακτητων,που παλι σημερα επιβουλευονται την ελευθερια της χωρας.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Εξοργισμενη νεολαια"

Leave a reply