[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η τρόϊκα υπενθυμίζει το ποιος είναι πλέον ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ελλάδας.
Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Ωμή παρέμβαση της τρόϊκας στα εσωτερικά της χώρας και υπενθύμιση του ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ελλάδας, δηλαδή οι δανειστές και όχι ο ελληνικός λαός, αποτελεί η παρακράτηση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ από την πρώτη δόση του νέου δανείου των 5,2 δις ευρώ που επρόκειτο να δοθεί στη χώρα μας. Είναι βέβαιο πώς πίσω από αυτή την ενέργεια βρίσκονται οι Γερμανοί.

Ευθέως πλέον οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι δανειστές δεν επιτρέπουν....
στο δεσμευμένο με τις υπογραφές Σαμαρά, Παπανδρέου και Βενιζέλου προτεκτοράτο τους (που μόλις πριν τέσσερις μέρες αποφάσισε, υποτίθεται κυρίαρχα), να λάβει οποιαδήποτε άλλη πολιτική απόφαση, πέραν αυτών που συμφώνησαν τα κόμματα του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ). Στην ουσία επιδιώκουν να επιβάλουν ακύρωση της νωπής λαϊκής ετυμηγορίας και διορισμό της δικής τους κυβέρνησης.

Με την αιτιολογία ότι το κράτος έχει συνέχεια και ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει πλέον το δικαίωμα να αποφασίσει διαφορετικά, ουσιαστικά θέτουν ευθέως θέμα εξόδου από το ευρώ. Η οποία έξοδος (λέμε εμείς) θα γίνει έτσι κι αλλιώς, γιατί εκεί μας οδηγούν τα ίδια τα μνημόνια.

Η Ελλάδα λοιπόν που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε ακόμα χειρότερα, αν δεν αφυπνιστούμε γρήγορα. Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει και οι πολιτικοί αρχηγοί ως σκιές του εαυτού των, κινούνται σε ένα θέατρο σκιών.

Θα πρέπει άμεσα να συγκροτηθεί Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση από απλούς πολίτες, η οποία θα προχωρήσει στη σύνταξη ενός νέου δημοκρατικού Συντάγματος, για να μπορέσει επιτέλους να έρθει στην επιφάνεια η δημοκρατικότητα και το ταλέντο των Ελλήνων, τα μόνα εχέγγυα για τη σωτηρία της χώρας. Χρειαζόμαστε άμεσα μια στροφή στον Έλληνα άνθρωπο και όχι τον παρία του συστήματος. Με το ισχύον αντιδημοκρατικό Σύνταγμα και με αυτόν τον επαίσχυντο εκλογικό νόμο, δεν υπάρχει ούτε μια ελπίδα στο εκατομμύριο.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η τρόϊκα υπενθυμίζει το ποιος είναι πλέον ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ελλάδας."

Leave a reply