[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Οι ομάδες δεν νοιάζονται»
Τρίτη 22 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν προβληματισμένος σχετικά με την κούραση των Ελλήνων διεθνών και την αντιμετώπιση από τους συλλόγους
Έντονα προβληματισμένος ήταν ο Φερνάντο Σάντος μετά το φινάλε της σημερινής προπόνησης της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, στον Άγιο Κοσμά, πριν την αναχώρηση για την Αυστρία στις 16:00.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως οι ελληνικοί σύλλογοι δεν σκέφτηκαν καθόλου την Εθνική ομάδα, για να ξεκουράσουν τους ποδοσφαιριστές πριν από την πρόκληση του Euro 2012, ενώ τόνισε πως η προετοιμασία ξεκινά αργά, και δεν μπορεί να γίνει τίποτα, αφού οι αγωνιστικοί ρυθμοί των παικτών είναι διαφορετικοί:

"Ξεκινάμε αργά την προετοιμασία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχουμε ποδοσφαιριστές με διαφορετικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό πρέπει να το χειριστούμε.

Πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε. Πρέπει να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας ξεκούραστους, γιατί είναι πολύ κουρασμένοι.

Θεωρώ πως οι σύλλογοι σκέφτηκαν τα συμφέροντα τους και όχι την Εθνική και πρέπει να το λύσουμε πλέον το θέμα. Εγώ ξέρω καλά τους παίκτες μου, έχουν διάθεση ενώ έχουν και κίνητρα σε αυτή την διοργάνωση.

Ξέρω πως χαίρονται όλοι που είναι εδώ και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν σωστή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Πολωνία στις 8 Ιουνίου".

Αναφορικά με το πρώτο ματς των ομίλων κόντρα στην Πολωνία στις 8 Ιουνίου, ο Σάντος δήλωσε: "Δεν θα έλεγα πως είναι το πιο κρίσιμο. Σίγουρα είναι σημαντικό. Σε τέτοιες διοργανώσεις με τόσο λίγα παιχνίδια, αν κάνεις μια ήττα δεν έχεις πολλά περιθώρια να αντιδράσεις. Είναι μεν σημαντικό αλλά όχι τόσο".

Για το αν βρίσκεται στα πλάνα του ο Κώστας Χαλκιάς, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τόνισε: "Από την στιγμή που προπονήθηκε κανονικά, υπολογίζεται κανονικά".


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Οι ομάδες δεν νοιάζονται»"

Leave a reply