[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στις λίστες πρώτα όσοι εκλέχθηκαν, λέει ο Καμμένος
Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Οι πολιτικοί που οι πολίτες τίμησαν με την ψήφο τους την 6η Μαΐου θα είναι στις λίστες και δεν θα αντικατασταθούν «όπως έγινε αλλού με ανταλλάγματα και δοσοληψίες»

Στις λίστες πρώτα όσοι εκλέχθηκαν, λέει ο Καμμένος

Ο πρόεδρος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στους βουλευτές και τους πολιτευτές των εκλογικών περιφερειών του νομού Αττικής, προανήγγειλε τη διεξαγωγή συνεδρίου το φθινόπωρο (το Σεπτέμβριο το τοποθετεί χρονικά το Αθηναϊκό Πρακτορείο), ενώ αναφερόμενος στις επόμενες εκλογές ξεκαθάρισε ότι όσοι εξελέγησαν βουλευτές, αλλά και οι αναπληρωματικοί τους δεν πρόκειται να αντικατασταθούν από τις λίστες «όπως έγινε αλλού με ανταλλάγματα και δοσοληψίες».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «τιμούν τον αγώνα όλων των υποψηφίων, δείγμα ότι το κίνημα θέλει να επαναφέρει στην πολιτική τη χαμένη ηθική της» είπε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας πως ενδεχόμενες αλλαγές θα γίνουν μόνο με την ομόφωνη απόφαση του συνόλου των υποψηφίων και των συντονιστικών επιτροπών μιας εκλογικής περιφέρειας. «Αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν θα γίνουν δεκτοί εμπλεκόμενοι με μνημόνια» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος βρέθηκε σήμερα στην Κάρπαθο, όπου πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση έξι ετών από τον θάνατο του σμηναγού Κ. Ηλιάκη εν ώρα υπηρεσίας. Σε δήλωσή του εξήρε την αυτοθυσία του Κ. Ηλιάκη, ο οποίος «πάλεψε για την εθνική μας κυριαρχία και έδωσε τη ζωή του γι' αυτήν, και στέφθηκε ως ο άριστος των αρίστων ανάμεσα στους Ικάρους μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου».


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Στις λίστες πρώτα όσοι εκλέχθηκαν, λέει ο Καμμένος"

Leave a reply