[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Το πολιτικό κατεστημένο είχε συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες
Τρίτη 22 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

«Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός από δω και μπρος θα εκπροσωπείται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά που επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του για τον γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο της χώρας έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες απέναντι στους Ευρωπαίους, να στέκονται προσοχή, όπως ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου μπροστά στην κ. Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί στις Κάννες».

Επίσης, ο ΣΥΝ υπογραμμίζει ότι το νέο στοιχείο που αναδεικνύεται από τη συζήτηση που διεξάγεται σήμερα στην Ευρώπη είναι ότι μετά από δεκαετίες αμφισβητείται ο μονόδρομος των νεοφιλελεύθερων συνταγών και των αντικοινωνικών πολιτικών λιτότητας.

«Ο αγώνας που διεξάγεται σήμερα στην Ελλάδα για την ακύρωση και την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου συναντιέται με τον αγώνα της ευρωπαϊκής Αριστεράς και των Ευρωπαίων εργαζομένων ενάντια στη σημερινή Ευρώπη της τραπεζοκρατίας, της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους και των μεγάλων ανισοτήτων», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: Το πολιτικό κατεστημένο είχε συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες"

Leave a reply