[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Με φόντο... το Champions League!
Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Οι μάχες των πλέι οφ αρχίζουν σήμερα με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - Ατρόμητος και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ



Οι τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται στα πλέι οφ μπαίνουν από σήμερα στην διαδικασία του μίνι-πρωταθλήματος που θα κρίνει τις θέσεις τους για την έξοδο στην Ευρώπη.

Όπως είναι φυσικό και οι τέσσερις θέλουν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, με τον Παναθηναϊκό όμως να έχει το προβάδισμα καθώς βρίσκεται με 4 βαθμούς πρώτος στην ειδική βαθμολογία.

Οι υπόλοιποι τρεις έχουν από μηδέν.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (17:45) και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (20:00) είναι οι δύο αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής και η αγωνία είναι μεγάλη και για τους τέσσερις.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά, ενώ σε αντίθετη περίπτωση μπαίνει σε περιπέτειες, ειδικά αν υπάρξει νικητή και στον άλλο αγώνα που είναι το ντέρμπι της σημερινής ημέρας.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (ΟΑΚΑ, 17:45)

Το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων για τους "πράσινους" είναι μεγάλο αβαντάζ που δεν θέλουν να χάσουν σήμερα απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός του Λέτο που απουσιάζει καιρό και του Ρούντολφ που υπέστη τράβηγμα στην χθεσινή προπόνηση και θα χάσει όλη την διαδικασία των πλέι οφ.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Γιαννούλη, Τάτο και Καραγκούνη.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Τούμπα, 20:00)

Η μάχη των "δικεφάλων" θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας.

Αμφότεροι έχουν από μηδέν βαθμούς και με την διαφορά του Παναθηναϊκού στους τέσσερις δεν θα ωφελήσει κανέναν η ισοπαλία.

Αυτό που θα κυνηγήσουν είναι η νίκη, έτσι σε στραβοπάτημα των "πράσινων" με τον Ατρόμητο να πλησιάσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Ο Λάσλο Μπόλονι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να πάρει τη νίκη στο αποψινό ματς.

Ο Νίκος Κωστένογλου από την πλευρά του θα αναγκαστεί να φτιάξει την άμυνα χωρίς τον Μανωλά που τελικά δεν κατάφερε να βρίσκεται στην αποστολή.


Πηγη


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Με φόντο... το Champions League!"

Leave a reply