[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το τρόπαιο στη Μαδρίτη! (video)
Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Ατλέτικο νίκησε με 3-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Europa League και κατέκτησε το τρόπαιο!



Έχοντας την τύχη με το μέρος της, αλλά και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα που θα μπορούσε να είχε φανταστεί, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο΄με 3-0 στον τελικό του Europa League και κατέκτησε το τρόπαιο!

Οι "ροχιμπλάνκος" ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με εξαίρεση ίσως τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και οι Βάσκοι "ξύπνησαν" από τον "λήθαργο" του 2-0.

Η αντεπίθεση της Μπιλμπάο δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, και όλα κρίθηκαν όταν ο Ντιέγκο με ωραίο τρόπο "σφράγισε" την κούπα για τους Μαδριλένους κάνοντας το 3-0.

Χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Φαλκάο, ο οποίος με δύο έξοχα τέρματα, χάρισε στην ομάδα του τη νίκη στον τελικό, ρίχνοντας την ψυχολογία των Βάσκων στα... τάρταρα, από το 5' όταν και η ομάδα του προηγήθηκε χάρη στο όμορφο γκολ που πέτυχε.

Ο αγώνας

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ιδανικό για την Ατλέτικο, η οποία κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, κυριολεκτικά στην πρώτη της καλή ευκαιρία.

Μόλις στο 5' ο Ρανταμέλ Φαλκάο, μπήκε στην περιοχή, και αφού ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της Μπιλμπάο, πλάσαρε ιδανικά τον Ιραΐθόθ, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, και να ρίξει την ψυχολογία των Βάσκων στο κενό.

Η συνέχεια ήταν παρόμοια. Η Μπιλμπάο προσπάθησε να αντιδράσει αλλά μάταια.

Πολύ καλά κλεισμένη στην άμυνά της η Ατλέτικο, είχε προβλέψει κάθε κίνηση της αντιπάλου της, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας παίκτης επιπλέον όπου χρειαζόταν.

Ο Φαλκάο έδινε μάχες πάνω από το κέντρο και στην επίθεση, με μία Ατλέτικο που αμυνόταν, αλλά... είχε τον έλεγχο του ματς, αφού η Μπιλμπάο δεν μπορούσε να της κάνει ζημιά.

Ακόμα μία αντεπίθεση για την Ατλέτικο, και ο Φαλκάο ήταν και πάλι στο σημείο που έπρεπε. Κάνοντας δύο καταπληκτικούς εληγμούς μέσα στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε με δύναμη τον Ιραϊθόθ, και έκανε το 2-0.

Η Μπιλμπάο είχε "νεκρώσει". Έψαξε τον τρόπο να επιτεθεί αλλά ήταν φανερά "μπλοκαρισμένη" μέσα στην τακτική του Σιμεόνε, ο οποίος είχε προετοιμάσει ιδανικά την ομάδα του, έχοντας βέβαια το πλεονέκτημα της καλής αρχής.

Ο Κουρτουά έκανε σωτήριες επεμβάσεις και έσωσε την εστία των "ροχιμπλάνκος" όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Γιορέντε.

Ο Ντιέγκο με μία υπέροχη ενέργεια στο 85' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιραϊθόθ για να κάνει το 3-0, και να "σφραγίσει" τη νίκη, και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα!





STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το τρόπαιο στη Μαδρίτη! (video)"

Leave a reply