[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ένα «αστέρι» στον Θρύλο! (videos)
Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», μάθετε ποιος είναι


Ο Ολυμπιακός έκανε το... μπαμ στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και άρχισε με μία πολύ δυνατή μεταγραφή.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μπαίνει στην «ερυθρόλευκη» μηχανή που πλέον θα... ξεχειλίζει από ταλέντο και φρεσκάδα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα πριν από ένα χρόνο, όταν το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή για την Skoda Ξάνθη.

Ο 20χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην VfL Stuttgart-Wangen και συνέχεια με την ομάδα νέων της Στουγκάρδης.

Οι εμφανίσεις του εκεί ήταν εξαιρετικές αν υπολογίσει κανείς πως μέσα σε δύο μόλις χρόνια, την περίοδο (2008-2010), είχε 43 συμμετοχές με την ομάδα του σημειώνοντας μάλιστα 7 γκολ και 10 ασίστ.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον πιτσιρικά που πήρε... προαγωγή για την Β' ομάδα της Στουτγκάρδης όπου πραγματοποίησε και 8 συμμετοχές.

Η συνέχεια δίνεται στην Superleague και την Skoda Ξάνθη που τον βρήκε και τον έφερε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο νεαρός αμέσως έκανε αίσθηση με τις εμφανίσεις του, καθώς ξεχώριζε στον αγωνιστικό χώρο με τις κινήσεις του και την άνεση του με την μπάλα.

Αγωνίστηκε 27 φορές συνολικά, έχοντας μάλιστα 3 γκολ και 3 ασίστ.

Το ένα από αυτά ήταν και το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0, στην ήττα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Όπως είναι φυσιολογικό κλήθηκε αμέσως και στην Εθνική Ελπίδων έχοντας πλέον 7 συμμετοχές και 1 γκολ με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αγωνίζεται με την ίδια άνεση στο δεξί και το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, αλλά μπορεί να παίξει και σαν περιφερειακός επιθετικός.

Αυτό που τον χαρακτήρισε την προηγούμενη χρονιά ήταν η συνεχής επαφή του με την μπάλα, η ευκολία στο να περάσει τον αντίπαλο με κοφτή ντρίμπλα, αλλά και η αίσθηση του γκολ, αφού δεν διστάζει να δοκιμάζει τα πόδια του από μακρινή απόσταση.

Σίγουρα είναι ένα ταλέντο που θα συζητηθεί τα επόμενα χρόνια και πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό έχει την δυνατότητα να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και να γίνει βασικό μέλος του συλλόγου, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας.

Δείτε βίντεο με τον Βλαχοδήμο:



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ένα «αστέρι» στον Θρύλο! (videos)"

Leave a reply