[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Δανία – Γερμανία 1-2 (video)
Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Γερμανία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στους «8» αφού νίκησε με 2-1 τους Δανούς και κατέλαβε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο



Η Γερμανία επιβλήθηκε της Δανίας με 2-1 στην τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου και έχει το απόλυτο με τρεις νίκες.

Έτσι τα «πάντσερ» περνάνε ως πρώτα από τον δεύτερο όμιλο και θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στο Γκντάσκ για την φάση των «8».

Η Εθνική μας θα βρεθεί αντιμέτωπη την Παρασκευή στις 22 Ιουνίου με μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά με σκοπό να κάνει το θαύμα της και να περάσει εκείνη στους «4»!

Οι «αετοί» με ένα τέρμα του Λούκας Ποντόλσκι στο 19΄ και ένα του Μπέντερ στο 80΄ πέρασαν στην επόμενη φάση με 9 πόντους αφήνοντας έξω τους Δανούς που πάλεψαν μέχρι και την τελευταία στιγμή να αποκλείσουν την Γερμανία, ωστόσο δεν έχουν όλοι την ψυχή της Ελλάδας.

Οι «σκανδιναβοί» ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1 με τον Κρον-Ντέλι στο 24΄.

Το ματς:

Στη «Λβιβ Αρένα» οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά, με τους Δανούς να απειλούν πρώτοι (κεφαλιά Μπέντνερ απέκρουσε ο Νόιερ).

Ενα λεπτό μετά ήταν η σειρά της Γερμανίας να φτάσει πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Άντερσεν είπε «όχι» στον Μίλερ. Νέα καλή φάση για τους Σκανδιβανούς στο 14΄, πάλι με πρωταγωνιστή τον Μπέντνερ, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

Η Γερμανία άνοιξε το σκορ στο 19΄ με τον Ποντόλσκι (πρώτο του γκολ στο τουρνουά), μετά από ωραία ενέργεια του Μίλερ. Κι ενώ τα «πάντσερ» είχαν τον έλεγχο του ματς, στο 24΄ η ομάδα του Μόρτεν Όλσεν έφτασε στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Κρον Ντέλι μετά από σέντρα του Γιάκομπσεν.

Ήταν το δεύτερο γκολ του επιθετικού της Μπρόντμπι και τέταρτο στα τελευταία εννέα ματς με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Στο 33΄ και 37΄ η Γερμανία είχε δύο καλές στιγμές με τους Γκόμεζ και Ποντόλσκι, ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Με τεράστια ευκαιρία για τους Δανούς ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Το σουτ του Γιάκομπ Πόουλσεν σταμάτησε στο δοκάρι του Νόιερ στο 51΄. Συνέχιζε να πιέζει η ομάδα του Όλσεν και στο 72΄ ο Νόιερ έκανε σπουδαία απόκρουση στο σουτ του Ζίμλινγκ.

Νέα επέμβαση του γκολκίπερ των Γερμανών, στο 76΄, σε σουτ του Μπέντνερ.

Το ματς και η πρόκριση κρίθηκαν στο 80΄, με τη Γερμανία να πετυχαίνει γκολ με το πλασέ του Λαρς Μπέντερ (1-2) μετά τη σέντρα του Οζίλ.

Οι συνθέσεις:

ΔΑΝΙΑ (Μόρτεν Όλσεν):
Αντερσεν, Γιάκομπσεν, Κγιάερ, Αγγερ, Σιμόν Πόουλσεν, Ερικσεν, Γιάκομπ Πόουλσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ (79΄ Κρίστιαν Πόουλσεν), Κρον Ντέλι, Μπέντνερ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ):
Νόιερ, Μπέντερ, Μπαντστούμπερ, Χούμελς, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Μίλερ (84΄ Κρόος), Οζίλ, Ποντόλσκι (64΄ Σίρλε), Γκόμεζ (74΄ Κλόζε).

Η βαθμολογία του δευτέρου ομίλου:
Γερμανία (3) 9
Πορτογαλία (3) 6
Δανία (3) 3
Ολλανδία (3) 0
Τα γκολ του αγώνα:



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Δανία – Γερμανία 1-2 (video)"

Leave a reply