[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Champions League: Νίκη με ανατροπή για την Μπαρτσελόνα (videos)
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ανατροπές, εκπλήξεις, αλλαγές στα τελευταία λεπτά και πολλά γκολ είχε η δεύτερη μέρα του Champions League


Σε μία ακόμα βραδιά… αστεριών, οι συγκινήσεις ήταν πολλές, όπως και τα γκολ, αλλά και το θέαμα επίσης πλούσιο.

Στα πιο σημαντικά της βραδιάς, η ανατροπή της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Καταλανοί ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 μέσα στο «Καμπ Νου», αλλά ο Μέσι με δύο προσωπικά γκολ στο 72΄ και στο 80΄ χάρισε την νίκη στην ομάδα του με 3-2.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Σέλτικ και Μπενφίκα έμειναν στο 0-0.

Στο σημαντικότερο ματς της βραδιάς, μπορεί η Τσέλσι να προηγήθηκε της Γιουβέντους με 2-0 με ισάριθμα γκολ του Όσκαρ, αλλά η ιταλική ομάδα στην επιστροφή της στο Champions League πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) μετά από γκολ του Κουαλιαρέλα στο 80΄.

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου η Σαχτάρ επικράτησε με 2-0 της Νόρτζελαντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε, έστω και δύσκολα, με 1-0 της Γαλατασαράι με γκολ του Κάρικ στο 7΄, ενώ στον ίδιο όμιλο η Μπράγκα έπεσε θύμα… έκπληξης καθώς γνώρισε την ήττα στην έδρα της με 2-0 από την Κλουζ, με δύο γκολ του Μπάστος.

Στην άλλη… «βόμβα» της βραδιάς η Λιλ γνώρισε την ήττα με 3-1 στην έδρα της από την Μπάτε Μπορίσοφ.

Το ματς στην Γαλλία ήταν για τον 6ο όμιλο, εκεί που η Μπάγερν επικράτησε της Βαλένθια με 2-1.

Το… όσκαρ στην Γιουβέντους (5ος όμιλος)

Μπορεί η Τσέλσι να είχε σε εκπληκτική μέρα τον Όσκαρ στο ματς κόντρα στην Γιουβέντους, αλλά η Γιουβέντους ήταν αυτή που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αρχικά, η Τσέλσι προηγήθηκε μέσα σε δύο λεπτά (31΄, 33΄) με δύο γκολ του νεαρού βραζιλιάνου άσου, με το δεύτερο μάλιστα να είναι για… Όσκαρ!

Ο Βιντάλ στο 38΄ μείωσε για την «Γιούβε» σε 2-1, με τον Κουαλιαρέλα να διαμορφώνει το τελικό 2-2, στην επιστροφή της "Μεγάλης Κυρίας" στο Champions League, μετά από δύο χρόνια απουσίας της.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σαχτάρ είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην Νόρτζελαντ, της οποίας επικράτησε με 2-0 μετά από δύο γκολ του Μκιταριάν.

Τα γκολ του Τσέλσι - Γιουβέντους:

Τα γκολ του Σαχτάρ - Νόρτζελαντ:

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Αζάρ, Οσκάρ, Τόρες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Λίχτσταϊνερ, Κουάντουο Ασαμόα, Τζοβίνκο, Βούτσινιτς.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Ιλσίνιο, Ουίλιαν, Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Πάρκχερστ, Οκόρε, Ρούνιε, Μτίλινγκα, Άντου, Στόκχολμ, Κρίστενσεν, Λόρεντζεν, Τζόσουα Τζον, Μπέκμαν.

Μπα(μ)τε στην Γαλλία (6ος όμιλος)

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με την σημαντική επικράτηση της στην Γαλλία επί της Λιλ με 3-1 επισκίασε την νίκη στον ίδιο όμιλο της Μπάγερν με 2-1 κόντρα στην Βαλένθια.

Η ομάδα από την Λευκορωσία προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο (!) μετά από γκολ τον Βολόντκο στο 6΄, Ροντιόνοφ στο 20΄ και Ολένκοβιτς στο 43΄.

Με την λήξη του πρώτου μέρους οι αποδοκιμασίες από τους φίλους των γηπεδούχων προς τους παίκτες της ομάδας τους ήταν έντονες και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον Σεντζού στο 60΄.

Δείτε τα γκολ από το Μπάγερν - Βαλένθια:

Δείτε τα γκολ από το Λιλ - Μπάτε Μπορίσοφ:

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Πισάρο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Ραμί, Αλί Σισοκό, Παρέχο, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Γκουαρδάδο, Ζόνας, Σολδάδο.

ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Μπάσα, Σετζού, Ντιζν, Μπαλμόν, Μαβουμπά, Μαρτέν, Καλού, Παγέτ, Τούλιο ντε Μέλο.

ΜΠΑΤΕ: Γκορμπούνοβ, Βολόντκοβ, Ραντκόβ, Σίμιτς, Πολιάκοβ, Ολεχνόβιτς, Λιχταρόβιτς, Μπορντάτσεβ, Παβλόβ, Χλεμπ, Ροντιόνοβ.

Ανατροπή με άρωμα… Μέσι (7ος όμιλος)

Η Μπαρτσελόνα τα… χρειάστηκε κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-1, αλλά με δύο γκολ του Μέσι στο τέλος πήρε την νίκη με 3-2.

Αρχικά ο Τέγιο στο 14΄ άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς, αλλά το αυτογκόλ του Άλβες στο 29΄ και το γκολ του Ρόμουλο στο 59΄ έδωσαν προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του Έμερι.

Ο αργεντινός σούπερ σταρ, όμως, με δύο δικά του γκολ στο 72΄ και στο 80΄ γλίτωσε την Μπαρτσελόνα από την μεγάλη έκπληξη.

Στο άλλο ματς του ομίλου δεν υπήρχαν πολλές συγκινήσεις, με Σέλτικ και Μπενφίκα να μένουν στο 0-0.

Δείτε τα γκολ από το Μπαρτσελόνα - Σπαρτάκ Μόσχας:

Οι φάσεις από το Σέλτικ - Μπενφίκα:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Τέγιο, Μέσι.

ΣΠΑΡΤΑΚ Μ.: Ντίκαν, Κιρίλ Κομπάροβ, Ινσαουράλδε, Σούχι, Ντμίτρι Κομπάροβ, Ραφαέλ Καριόκα, Σέλστρεμ, Ρόμουλο, ΜακΓκίτι, Άρι, Εμενίκε.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάθιους, Γουίλσον, Μουλγκρού, Λούστινγκ, Σκοτ Μπράουν, Βανιάμα, Κόμονς, Ισαγκίρε, Φόρεστ, Νικολάς Φεντόρ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Γκαράι, Ζαρντέλ, Μαλγκαρέχο, Μάτιτς, Αϊμάρ, Ένσο Πέρες, Γκαϊτάν, Σάλβιο, Ροντρίγκο.

Έκπληξη στην Πορτογαλία, κράτησε η Γιουνάιτεντ (8ος όμιλος)

Στην Πορτογαλία έγινε η δεύτερη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, καθώς η Κλουζ με δύο γκολ του Μπαστός στο 19΄ και στο 34΄ πήρε την νίκη με 2-0 κόντρα στην Μπράγκα.

Στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Γαλατασαράι με γκολ του Κάρικ από το 7΄.

Πάντως, οι τούρκοι απείλησαν στην συνέχεια για την ισοφάριση και είχαν μάλιστα τρία δοκάρια (!), χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Δείτε το γκολ από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατασαράι:

Δείτε τα γκολ από το Μπράγκα - Κλουζ:



MANUTD:
Λίντεγκααρντ, Ραφαέλ, Βίντιτς, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς, Καγκάουα, Βαλένσια, Νανί, Φαν Πέρσι.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Νουνκό, Σεμίχ Καγιά, Χακάν Μπαλτά, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ, Αμραμπάτ, Ουμούτ Μπουλούτ, Μπουράκ Γιλμάζ.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Μπέτο, Λεάντρο Σαλίνο, Κοέλιο, Πάουλο Βινίσιους, Ισμαΐλι, Κουστόντιο, Ούγκο Βιάνα, Ρούμπεν Μικαέλ, Αλάν, Μοσορό, Έντερ.

ΚΛΟΥΖ: Μάριο Φελγκέιρας, Ίβο Πίντο, Ρικάρντο Καντού, Ράντα, Καμόρα, Μουρεσάν, Λουίς Αλμπέρτο, Σέπσι, Ραφαέλ Μπάστος, Σουγκού, Καπετάνος.


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Champions League: Νίκη με ανατροπή για την Μπαρτσελόνα (videos)"

Leave a reply