[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τσεχία - Πολωνία 1-0 (video)
Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 Posted by STEVENIKO

Το γκολ του Γίρασεκ έδωσε στην Τσεχία τη νίκη κόντρα στην Πολωνία και έστειλε την ομάδα του πρώτη στον πρώτο όμιλο



Σε ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε στο Βρότσλαβ η Τσεχία με ένα τέρμα του Γίρασεκ στο 72΄ πήρε μεγάλη νίκη-πρόκριση αφήνοντας με άδεια χέρια τους Πολωνούς που θα περνούσαν για πρώτη φορά σε νοκ-αουτ φάση, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ο Γίρασεκ στο τέρμα που χάρισε την πρόκριση στην Τσεχία έκανε υπέροχη προσπάθεια αποφεύγοντας δύο αντιπάλους και με σουτ νίκησε τον Τίτον που δεν κατάφερε να πιάσει άλλη μία προσπάθεια των Τσέχων.

Το ματς:

Οι Πολωνοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας και τον κόσμο στις κερκίδες, αλλά το ανάποδο «ψαλίδι» του Ντούντκα και το σουτ του Ομπράνιακ δεν βρήκαν στόχο.

Οι διοργανωτές στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι με περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά εκείνες δεν απέδωσαν καρπούς.

Η Τσεχία έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο 39΄ με ένα μακρινό σουτ του Πλασίλ που πέρασε λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο αν το δει κανείς συνολικά, οι Τσέχοι ήταν μακράν καλύτεροι με τους Πίλαρ, Μπάρος και Γίρατσεκ στις προσπάθειες τους να βρίσκουν μπροστά τους ένα τείχος εν ονόματι Τίτον.

Μέχρι το 72΄ όπου με εκπληκτική προσπάθεια ο Γίρατσεκ «άδειασε» δύο ποδοσφαιριστές και πλάσαρε εύστοχα τον Τίτον στέλνοντας τους Τσέχους στον έβδομο ουρανό.

Από κει και πέρα οι Πολωνοί βγήκαν μαζικά μπροστά αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, κυρίως επειδή είχαν πολύ άγχος και δεν είχαν καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να επιχειρούν ανορθόδοξες επιθέσεις.

Η τελευταία καλή φάση ήταν για τους διοργανωτές, συγκεκριμένα δύο κεφαλιές των επιθετικών της Πολωνίας τις έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι παίκτες των Τσέχων.

Έτσι το ματς έληξε και έστειλε στους «8» καλύτερους την Τσεχία και την Ελλάδα και στις τηλεωράσεις των σπιτιών τους διοργανωτές Πολωνούς.

Την Πέμπτη θα γίνει ο προημιτελικός, με αντίπαλο τον δεύτερο του Β’ γκρουπ.

Τσεχία (Μίχαλ Μπίλεκ): Τσεχ, Λιμπέρσκι, Κάντλετς, Σίβοκ, Γκέμπρε Σελασιέ, Πλάσιλ, Χούμπσμαν, Πιλάρ (87’ Ρέζεκ), Γίρατσεκ (83’ Ράιτοραλ), Κόλαρ, Μπάρος (90+1’ Πέκχαρντ).

Πολωνία (Φράντσιζεκ Σμούντα): Τίτον, Μπένις, Πέρκις, Βασιλέφσκι, Πίστσεκ, Πολάνσκι (56’ Γκροσίτσκι), Ντούντκα, Ομπρανιάκ (73’ Μπρόζεκ), Μπλαστσικόφσκι, Μουράφσκι (73’ Μιερτσέφσκι), Λεβαντόφσκι

Οι στιγμές του παιχνιδιού:

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τσεχία - Πολωνία 1-0 (video)"

Leave a reply