[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τα στοιχήματα για να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, η οποία βρήκε τον Ολυμπιακό στην κορυφή με 12 βαθμούς έχοντας σημαντική διαφορά από τους «παραδοσιακούς» διεκδικητές του τίτλου με τον Παναθηναϊκό στο -9,  την ΑΕΚ στο -11 και μόνο τον ΠΑΟΚ να κρατιέται κοντά στους -3.
Οι Πειραιώτες είναι οι μόνοι στο φετινό πρωτάθλημα που δεν μείωσαν δραματικά το μπάτζετ , δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και με την βοήθεια των  χρημάτων της ΟΥΕΦΑ από την εξασφαλισμένη συμμετοχή στους  ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ διατήρησαν ένα ρόστερ που μοιάζει μέχρι στιγμής ανώτερο με διαφορά από τους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους.

Με αυτά τα δεδομένα το μεγαλύτερο στοίχημα για τους Πειραιώτες δεν θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, που φαινομενικά δείχνει ευκολότερη από άλλες χρονιές, αλλά να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που θα κατακτήσει τον τίτλο αήττητη!
Η Unibet είναι η πρώτη εταιρία που προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος και προσφέρει  ειδικά στοιχήματα για τα ρεκόρ που θα προσπαθήσει να σπάσει  τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός!

Απόδοση 8.00 πληρώνει στη Σουηδική εταιρία να κατακτήσει ο ΟΣΦΠ αήττητος το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα στοιχήματα σχετικά με την απόσταση του Ολυμπιακού από τη 2η ομάδα, με το ενδεχόμενο η διαφορά να είναι μεγαλύτερη από 20 βαθμούς να προσφέρεται με απόδοση 4.00.

Η μόνη ομάδα που έχει τερματίσει αήττητη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Παναθηναϊκός το μακρινό 1963-64 µε 24 νίκες και 6 ισοπαλίες, ενώ οι Πράσινοι κρατούν και το ρεκόρ της μεγαλύτερης διαφοράς από τον 2ο(+16) από τη σεζόν 1994-95, γεγονός που δίνει έξτρα κίνητρο στον Ολυμπιακό για να «ακυρώσει» τα ρεκόρ του αιωνίου!

Τα ειδικά στοιχήματα της Unibet για τον Ολυμπιακό δεν σταματούν, καθώς οι παίκτες της Σουηδικής εταιρίας μπορούν να προβλέψουν πόσες νίκες θα πετύχουν οι Ερυθρόλευκοι στο πρωτάθλημα, με το απόλυτο 30/30 να πληρώνει απόδοση 25.00, ενώ φαβορί είναι αυτή τη στιγμή η επιλογή 24-26 νίκες με απόδοση 2.50. Τέλος 10 φορές τα χρήματα τους μπορούν να κερδίσουν όσοι παίξουν να νικήσει ο Ολυμπιακός όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα!
Δες όλα τα ειδικά στοιχήματα του Ολυμπιακού στο νέο site της Unibet και παίξε με 100% Μπόνους!
Ειδικά στοιχήματα Ολυμπιακού
Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 6,7 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for " Τα στοιχήματα για να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!"

Leave a reply