[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η ελευθερία στο απόσπασμα…
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Εθνικές και κοινωνικές διενέξεις έχουν σκοπό να ενισχύσουν οι παγκοσμιοποιητές των πολυεθνικών και της Τριμερούς Επιτροπής και μία νέα σειρά αιματοχυσιών έχει ήδη αρχίσει. Τα ΜΜΕ και διάφοροι έμμισθοι «καλοθελητές» (ταινία για τον Μωάμεθ) έχουν ήδη εκτοξεύσει την προπαγάνδα τους, προκειμένου να διεγείρουν περαιτέρω τα πάθη των Ισλαμιστών προς αποκαθήλωση των υπαρχόντων καθεστώτων στην Μέση Ανατολή και αντικατάσταση τους με «φιλικότερες» προς την Δύση κυβερνήσεις. Προφανής στόχος η εφαρμογή των σχεδίων της παγκόσμιας διαπλοκής σε ό,τι αφορά την Ευρώ-Μεσογειακή Ένωση και την διοικητική ενοποίηση του πλανήτη.

Ενέργειες προσηλυτισμού, τρομοκρατίας και γυμνής βίας έχουν κατακλύσει τηλεόραση και διαδίκτυο. Στόχο αποτελούν, μεταξύ άλλων, ακόμα και υγιείς αντιπολιτευτικές δυνάμεις στην κάθε περιοχή. Απόδειξη η συνέντευξη τύπου που έδωσαν στην Δαμασκό 28 νόμιμα κόμματα και οργανώσεις της συριακής αντιπολίτευσης, για τα οποία τα δυτικά ΜΜΕ δεν κάνουν επ’ ουδενί λόγο. Πλασάρουν ως αντιπολίτευση τους φανατικούς ισλαμιστές μισθοφόρους, οι οποίοι μετά τη Λιβύη, «στρατολογήθηκαν» στην Συρία.

Τα 28 κόμματα όχι μόνο τόνισαν την ανάγκη ενοποίησης της πραγματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να βρεθεί ειρηνική-δημοκρατική λύση στο θέμα της Συρίας, αλλά καταδίκασαν τις συλλήψεις μελών της Εθνικής Επιτροπής της Αντιπολίτευσης, από τους μισθοφόρους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ «παραπλανούν» τον κόσμο. Ας θυμηθούμε π.χ. το περίφημο «σχέδιο πέταλο» για δήθεν εθνοκάθαρση από τους Σέρβους στο Κόσοβο ή την πρόσφατη παραπλάνηση της κοινής γνώμης με δημοσίευση φωτογραφίας νεκρών παιδιών στη Συρία, που προερχόταν όμως από τα γεγονότα στο Ιράκ το 1990.

Στην Ευρώπη, τώρα, παρατηρείται η τάση να ενισχυθεί η θέση αδιάλλακτων μουσουλμάνων, έτσι “ωστε να διαλυθούν οι συνδετικοί ιστοί των λαών και να καταστούν αδύναμοι και εύκολο-ελεγχόμενοι. Ήδη σε ευρωπαϊκές χώρες επικρατεί αναστάτωση των κατοίκων, την οποία προκαλεί ο φανατισμός μεγάλου κομματιού των εκεί ισλαμιστών, ο οποίος επιδεινώθηκε με την προβοκατόρικη ταινία για τον Μωάμεθ. Στην Γαλλία γυρίστηκε μάλιστα ντοκιμαντέρ περί τούτου, ενώ στην Νορβηγία οι ισλαμιστές απειλούν εδώ και μέρες με τρομοκρατικά χτυπήματα.

Αλλά και στην Ελλάδα εντείνονται οι κινητοποιήσεις των μουσουλμάνων με δηλώσεις από «ηγέτες» της μουσουλμανικής κοινότητας να δυναμιτίζουν επικίνδυνα την ατμόσφαιρα. Όσοι πολίτες αντιδρούν μπρος σ’ αυτή την κατάσταση, κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ως «ρατσιστές ή ξενόφοβοι» από «προοδευτικές» ομάδες. Σ’ αυτό υποβοηθάει και η ακραία αντιμετώπιση του φαινομένου από την άλλη πλευρά της «ιδεολογικής» μπάρας.

Όταν οι λαοί, όντες απεγνωσμένοι από τις στημένες «εθνικές» διαμάχες, τον θρησκευτικό φανατισμό καθώς και την οικονομική κρίση, ζητήσουν λύση στο χάος που έχει τεχνηέντως δημιουργηθεί, θα εμφανιστεί τότε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση  που θα βάλει τέλος στην «σάπια και δηλητηριώδη» εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία καθώς και στην αιματηρή θρησκευτική διαμάχη. Δηλαδή πατρίδα, πίστη, ελευθερία θα διαγραφούν για όλους, ως «νοσούσες» έννοιες και θα επιβληθεί οικουμενική συνείδηση.

Αλλά επειδή, όπως λένε, μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, δείτε στα δεξιά την φωτογραφία με πανό μουσουλμάνων που γράφει στα αγγλικά: «Θάνατος στην ελευθερία και την δημοκρατία. Το Ισλάμ έρχεται». Πανό με το ίδιο σύνθημα εντοπίστηκαν και στην Ελλάδα.


ΠΥΓΜΗ

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η ελευθερία στο απόσπασμα… "

Leave a reply