[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΓΣΕΕ: 48ωρη απεργία Τρίτη και Τετάρτη
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σε διήμερη απεργία, την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, κατεβαίνει η ΓΣΕΕ, ενόψει της ψήφισης των μέτρων. Καλεί σε συγκέντρωση, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις 11:00, στο Πεδίο του Άρεως και την Τετάρτη απεργιακό συλλαλητήριο στις 17:00 στο Σύνταγμα.

Η ΓΣΕΕ αποφάσισε την απεργία "αξιολογώντας τις εξελίξεις και τις κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με τον προϋπολογισμό και τα νέα βάρβαρα αντεργατικά, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα που προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή".

Το κεντρικό αίτημα των συνδικάτων είναι "η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ των απαράδεκτων, εξοντωτικών και εκβιαστικών μέτρων που επιβάλλουν οι Τροϊκανοί και αποδέχεται η κυβέρνηση".

Και όπως προσθέτει η ανακοίνωση: "Μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και γενικά τους απλούς πολίτες της χώρας, «μονιμοποιούν» τη λιτότητα, τη φοροαφαίμαξη πολιτικές που εκποιούν – ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και τις επιχειρήσεις του δημοσίου. Μέτρα και πολιτικές που εκτινάσσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΥΦΕΣΗ χωρίς να εξασφαλίζουν τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας".

Πανεργατικό συλλαλητήριο


Πανεργατικό συλλαλητήριο πραγματοποιούν την Τετάρτη (31/10) στις 6.00 το απόγευμα στα Προπύλαια, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.


Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο από τις 12 το μεσημέρι, έως τη λήξη του ωραρίου, εξαγγέλλει για την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ).


Πηγή: nooz

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΓΣΕΕ: 48ωρη απεργία Τρίτη και Τετάρτη "

Leave a reply