[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αλλάζουν τα πάντα στα εργασιακά - Χάνονται δικαιώματα ετών
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKOΣτην συνάντηση που θα έχουν σήμερα οι επικεφαλής της Τρόικα με τον υπουργό εργασίας Γιάννη Βρούτση, κλειδώνουν όλες οι δραματικές αλλαγές στα εργασιακά.

Η Tρόικα θέτει επιτακτικά το θέμα της μείωσης των αποζημιώσεων μέσω του μη συνυπολογισμού των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων σε αυτήν και του δραστικού περιορισμού του χρόνου προειδοποίησης.

Στη συζήτηση τίθεται και το θέμα της αντικατάστασης της ποσοστιαίας αύξησης των τριετιών από την χορήγηση ενός συγκεκριμένου ποσού που θα από την κυβέρνηση με το νέο μηχανισμό διαμόρφωσης του κατώτερου μισθού που τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Απριλίου 2013.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι των δανειστών επιμένουν στην ανάγκη μεγαλύτερης ευελιξίας στα ωράρια εργασίας και της αύξησης των εργασίμων ημερών. Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι συμφωνία για τα εργασιακά θα επέλθει σύντομα, ίσως και σήμερα.

«Στα εργασιακά υπάρχουν ορισμένα καινούργια θέματα που διαπραγματεύεται ο Υπουργός Εργασίας – αγορά προϊόντων και υπηρεσιών, γιατί εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος. Δεν φάνηκαν απόλυτοι, κρατούσαν σημειώσεις και είπαν ότι θα επανέλθουν», τόνισε το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείουSTEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αλλάζουν τα πάντα στα εργασιακά - Χάνονται δικαιώματα ετών"

Leave a reply