[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Λιγκ Καπ Αγγλίας: Η ανατροπή του αιώνα από Άρσεναλ (video)
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου έκανε η Άρσεναλ η οποία επικράτησε 7-5 της Ρέντινγκ παρά του ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0 στο 37’!

Ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν αρκετό για την Άρσεναλ έτσι ώστε να μείνει εκτός Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-0 από τη Ρέντιγνκ,  καταφέρνοντας να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν μία μεγαλειώδη πρόκριση με 7-5 στην παράταση!

Ο Ρόμπερτς στο 12΄άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Κοσιελνί (19’) και το τέρμα του Λέιτζεργουντ (20’) να κάνουν το 3-0. Ο Χουντ στο 37’ έκανε το 4-0 δείχνοντας να «καθαρίζει» το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η αντίδραση των Λονδρέζων οι οποίοι έκαναν το ακατόρθωτο.

Ο Γουόλκοτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε 4-1. Ο Ζιρού στο 64΄ έκανε το 4-2. Από εκεί και πέρα οι Λονδρέζοι έκαναν τεράστια ανατροπή και με τέρματα των Κοσιελνί (89’) και Γουόλκοτ (95’) ισοφάρισαν σε 4-4 για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί ο Σαμάκ στο 103’ έκανε το 5-4 για τους «κανονιέρηδες» με τον Πογκρέμπνιακ να ισοφαρίζει σε 5-5. Ο Γουόλκοτ όμως, στο 121’ έκανε χατ-τρικ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τον Σαμάκ να κάνει το 7-5 στο 123'.

Η Μπράντφορντ έκανε την έκπληξη και επικρατώντας 4-2 της Γουίγκαν στη διαδικασία των πέναλτι, πήρε την πρόκριση.  Μεγάλη εμφάνιση έκανε η Λιντς η οποία διέλυσε 3-0 τη Σαουθάμπτον και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Τόνγκε στο 34’ άνοιξε το σκορ για τα «παγώνια» με τον Ντιούφ στο 87’ να «καθαρίζει» το παιχνίδι και να κάνει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μπέκιο με πέναλτι στο 93’.

Με δύσκολο τρόπο προκρίθηκε η Άστον Βίλα της Σουίντον επικρατώντας 3-2. Ο Μπεντέκε στο 30’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Αγκμπονλαχόρ να κάνει το 2-0 λίγο αργότερα (39’). Στην επανάληψη με δύο γρήγορα τέρματα του Σόρεϊ (79’, 81’) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν για να έρθει ο Μπεντέκε στο 90’ να δώσει τη νίκη στους «χωριάτες» με 3-2.

Την έκπληξη έκανε η Μίντλεσμπρο η οποία  πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Σάντερλαντ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 39’ από τον ΜακΝτόναλντ.





Πηγή: onsports

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Λιγκ Καπ Αγγλίας: Η ανατροπή του αιώνα από Άρσεναλ (video) "

Leave a reply