[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αναστόπουλος: «Κρίνεται εκ του αποτελέσματος ο Φερέιρα»
Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


 Στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και τους προπονητές των αιωνίων Λεονάρντο Ζαρντίμ και Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου:

Για την δήλωση του Φερέιρα περί εμπειρίας του ΟΦΗ: «Θα του ξέφυγε του Φερέιρα σε όλους μπορεί να συμβεί. Ο Παναθηναϊκός, ό,τι πρόβλημα και αν έχει δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Αυτός ο πόντος έχει μεγάλη αξία και σημασία για μία ομάδα με νέα παιδιά, που ξεκίνησε προετοιμασία τρεις εβδομάδες πριν από τον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα με την Ξάνθη.

Η εποχή της φανέλας έχει περάσει και πλέον δεν καθορίζει το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Με τον κύριο Μαχλά δημιουργήσαμε μία νέα ομάδα σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς εμπειρίες, με τον Βερόν, τον Σίσιτς, τον Παπάζογλου να είναι παίκτες που είχαν παίξει στην Superleague, όμως δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και τα συνεχόμενα παιχνίδια, όπως και ο Ιωαννίδης.

Για τον πανηγυρισμό του Παπάζογλου που του αφιέρωσε το γκολ: «Αν δεν υπάρχει καλή λειτουργία στα αποδυτήρια δεν βγαίνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και αν έχεις τον καλύτερο προπονητή. Μέσα από την σωστή διαρκή δουλειά βγαίνει και το καλό αποτέλεσμα».

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας: «Φυσικά γίνεται αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού και βλέπεις τον τρόπο που θα παίξεις. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Ρεχάγκελ στην Εθνική με την οποία έκανε θριάμβους. Οι παίκτες κάνουν το σύστημα και όχι το σύστημα την ομάδα».

Για το αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός: «Αυτός ο ΠΑΟ έδειξε από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετά καλοί παίχτες στο ρόστερ, αλλά όχι τόσο καλοί για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι και των ποδοσφαιριστών αλλά και του προπονητή».

Όταν μία ομάδα παίζει καλά, τότε όλα είναι ρόδινα. Όταν όμως κάτι δεν λειτουργεί σωστά, τότε φταίνε όλοι. Ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος κατά την γνώμη μου, με τον τραυματισμό του Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς έχασε το εύκολο γκολ και εκεί χάλασε το πράγμα».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και την κριτική που του γίνεται: «Φυσικά κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όσα πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια. Στην Ελλάδα δεν έχει δείξει τίποτα το συγκλονιστικό,όμως δεν είναι σωστό να κρίνουμε ανθρώπους με προσφορά στο άθλημα... Αυτή είναι η ζωή του προπονητή, όταν η ομάδα πάει καλά τότε έχει μερίδιο, όταν δεν παίζει καλά πάλι έχει μερίδιο ευθύνης. Σε συνδυασμό με το διοικητικό χάος στον Παναθηναϊκό είναι λογικό αυτό που γίνεται».
Για την στήριξη Αλαφούζου στον Πορτογάλο: «Εάν ένας πρόεδρος τον πιστεύει είναι λογικό να τον στηρίζει, εάν υπάρχουν άλλοι λόγοι για αυτή την στήριξη τότε αλλάζει το πράγμα».

Για το αν αξίζουν οι Έλληνες προπονητές: «Ο Έλληνας προπονητής, τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τους ξένους, που οι μάνατζερ τους παρουσιάζουν σαν θεούς επειδή στην χώρα τους δεν μπορούν να βρούν δουλειά».

Για τη «σφαλιάρα» του οπαδού του ΟΦΗ στον Χάρη Μαυρία: «Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει μία κουλτούρα για το ποδόσφαιρο και φυσικά κατέκρινε το επεισόδιο. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με τον Ορμπάιθ δεν έγινε το ίδιο απλά έπεσε κροτίδα».

Για την θέση του ΟΦΗ στον βαθμολογικό πίνακα: «Εάν κάποιος μου έλεγε ότι την 9η αγωνιστική θα ήμασταν πάνω από ΠΑΟ και ΑΕΚ στην βαθμολογία τότε θα τον έλεγα τρελό. Στήσαμε την ομάδα τρεις βδομάδες πριν την ένερξη του πρωταθλήματος σας το ξαναλέω».

Για την απόφαση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ: «Έχουν δίκιο, βέβαια προβλήματα έχουμε όλοι. Πιστεύουν ότι με αυτή την απόφαση θα έχουν αποτέλεσμα; Ο ποδοσφαιριστής είναι ο χαμένος και πάντα θα τα ακούει σε τέτοιες περιπτώσεις».

Για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ: «Ο κάθε προπονητής έχει την φιλοσοφία του και χρειάζεται χρόνο, κάτι που φάνηκε και με τον βαλβέρδε. Ο Ζαρντίμ πήρε τα «κλειδιά» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από εδώ και μπρος είναι στο χέρι του να πετύχει στον Ολυμπιακό».

Για το εάν έχει μετανιώσει για την απόφασή του να μην κοουτσάρει τον Ολυμπιακό το 2004 για τους τελευταίους οχτώ αγώνες: «Όχι είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μετανιώσει. Είναι μία απόφαση που για την οποία ήμουν απόλυτα σίγουρος».

Πηγή: sentragoal

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αναστόπουλος: «Κρίνεται εκ του αποτελέσματος ο Φερέιρα»"

Leave a reply