[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε το ευρωπαϊκό του στοίχημα
Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Ο Ολυμπιακός θέλει να «αποτελειώσει» απόψε την Μονπελιέ και να διασφαλίσει το φετινό ευρωπαϊκό μέλλον του. Απόντες από τη μεγάλη μάχη Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα, Κοντρέρας.

Για έναν ακόμη ευρωπαϊκό «τελικό» είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός. Απόψε (21.45, NOVA, real fm, pamesports) φιλοξενεί την Μονπελιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη που θα εξασφαλίσει ουσιαστικά την τρίτη θέση του ομίλου (με πέντε πόντους απόσταση από τους Γάλλους), θα σημαίνει συνέχεια στην Ευρώπη και στα νοκ άουτ ματς, αλλά θα κρατήσει ολοζώντανες τις πιθανότητες για πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στην Σάλκε και την Άρσεναλ.

Το αυτονόητο σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία τόνισαν Ζαρντίμ και Μοδέστο στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Ολυμπιακός βολεύεται και με ισοπαλία για την τρίτη θέση, αφού θα παραμείνει δύο πόντους πάνω από την Μονπελιέ, ωστόσο ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αποκλειστικό σκοπό τη νίκη διότι επαναλαμβάνουν ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση ο πρώτος στόχος της ομάδας παραμένει η πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τελικά τρεις πολύ σημαντικές απουσίες πρωτοκλασάτων στελεχών του:
Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής. Ανέτοιμος κρίθηκε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο παίκτης με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές, ενώ θα λείπει και ο πιο έμπειρος αμυντικός της ομάδας, ο Πάμπλο Κοντρέρας επίσης λόγω τραυματισμού.
Ένας ακόμη παίκτης πρώτης γραμμής και με έφεση στο σκοράρισμα στην Ευρώπη, ο Νταβίδ Φουστέρ, είναι στην αποστολή αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις και λογικά θα κληθεί να βοηθήσει κάποια στιγμή από τον πάγκο.

Για την ενδεκάδα υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει ο Λιούμπομιρ Φέισα, με τον Φρανσουά Μοδέστο είτε στον πάγκο είτε στο κέντρο της άμυνας αντί του Δημήτρη Σιόβα. Αυτοί οι τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις της ενδεκάδας, οι υπόλοιποι είναι σίγουροι: Ο Κάρολ στα δοκάρια, Τοροσίδης, Χολέβας, Μανωλάς (μαζί με Σιόβα ή Μοδέστο) στην άμυνα, Μανιάτης, Μασάντο στη μεσαία γραμμή μαζί με έναν έκ των Μοδέστο, Φέισα, ο Γκρέκο με τον Αμπντούν θα είναι οι δύο ακραίοι και ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή είναι και οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Πάντελιτς. Εκτός από τους τραυματίες αποκλείστηκε και ο Ντιόγκο.

Τα λιγοστά εισιτήρια που υπάρχουν για το σημερινό παιχνίδι συνεχίζουν να διατείθενται από τις 10 το πρωί μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα στα εκδοτήρια της Θύρας 25.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 37χρονος Κροάτης Μάριο Στραχόνια που σφυρίζει για πρώτη φορ αναμέτρηση τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Μονπελιέ.


Πηγή: pamesports

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε το ευρωπαϊκό του στοίχημα"

Leave a reply