[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή
Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σε υψηλούς τόνους άρχισε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2013.«Υπάρχουν μπροστά μας πολλά χιλιόμετρα μαραθώνιας διαδρομής για την ανάκαμψη της οικονομίας» δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής , Αντώνης Μπέζας.

Τόνισε ωστόσο ότι το 2013 θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και ταυτόχρονα αναπτυξιακές δράσεις, καθώς και ότι τα μέτρα αυτά είναι τα τελευταία.

« Λεφτά δεν υπάρχουν έξω από την Ευρώπη, λύσεις δεν υπάρχουν στη Λατινική Αμερική. Δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης . Ακόμα και η Αργεντινή που επικαλείσθε κινδυνεύει και πάλι να χρεοκοπήσει» είπε ο κ. Μπέζας απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πιο εύκολο να πιστέψει κανείς στον Αγιο Βασίλη παρά να πιστέψει πως αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία», ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος
.
«Το ήμισυ της προσαρμογής προέρχεται από την περικοπή των συντάξεων. Το παλιό μοντέλο κοινωνικού κράτος με τις όποιες ανεπάρκειές του, διαλύεται και αντικαθίσταται από το τίποτα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακαλώτος.

Πηγή: newsbomb

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή"

Leave a reply