[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Καζάνι που βράζει η λωρίδα της Γάζας – Φωτογραφίες σοκ από τις επιθέσεις
Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO



Νέα κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίων έπειτα από τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών και το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, με βροχή από ρουκέτες το πρωί της Πέμπτης και τον Νετανιάχου να απειλεί με νέα χερσαία επίθεση.

Τρεις Παλαιστίνιοι μαχητές σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας με τη Χαμάς να απαντάει με πάνω από 200 ρουκέτες προς τις πόλεις του νοτίου Ισραήλ προκαλώντας το θάνατο δεκατριών ατόμων, ανάμεσά τους και δύο παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ και την Τετάρτη, πραγματοποίησε πάνω από είκοσι αεροπορικές επιδρομές, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον έξι Παλαιστινίων, ενώ άλλα είκοσι πέντε άτομα τραυματίστηκαν, ενώ πολύ πιθανή θεωρείται, πλέον, η εκ νέου ανάληψη στρατιωτικής δράσης μεγάλης κλίμακας.

Η κατάσταση στην περιοχή τείνει να ξεφύγει από τον έλεγχο για ακόμη μια φορά με τις, χλιαρές, παραινέσεις ξένων διπλωματών και θεσμικών οργάνων να μην εισακούονται και Ισραήλ και Χαμάς να συνεχίζουν τις αντεγκλήσεις, την ώρα που ακόμη μια χερσαία επιχείρηση γίνεται όλο και πιο ορατή.









STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Καζάνι που βράζει η λωρίδα της Γάζας – Φωτογραφίες σοκ από τις επιθέσεις"

Leave a reply