[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η δόση θα σώσει το σύστημα, όχι όμως την κοινωνία.
Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


 Μεγάλο πανικό έχει προκαλέσει   στο ελληνικό κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό σύστημα η καθυστέρηση της δόσης των 31,5 δις ευρώ, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης της. Πολύ εύκολα μίλησε ο κ. Σόϊμπλε για πακέτο 44 δις και αυτό είναι απόλυτα ύποπτο!!! Κατά τη γνώμη μας έδειξε το τυράκι για....
να μπει το ποντικάκι που του τρέχουν τα σάλια στη φάκα. Και η φάκα δεν είναι άλλη από τους όρους της πλήρους υποδούλωσης της χώρας που ζητούν οι Γερμανοί.

Όμως και οι ντόπιοι συνεργάτες των Γερμανών ξέρουν πολύ καλά πως από την έλευση αυτών των χρημάτων εξαρτάται απόλυτα η επιβίωση του πολιτικού συστήματος, η δυνατότητα συνέχισης καταστολής της κοινωνίας και η εκμετάλλευσή της. Διαφορετικά θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, η κοινωνία θα απελευθερωθεί και το σάπιο δυναστικό πολιτικό σύστημα θα καταρρεύσει.  Αυτό όμως δεν συμφέρει ούτε τους Γερμανούς, ούτε τους εδώ συνεργάτες τους.

Επομένως και οι όροι που θα ζητήσουν οι Γερμανοί θα περάσουν όλοι και τα χρήματα θα δοθούν. Δυστυχώς όμως, η ελληνική κοινωνία θα κρεμαστεί στο σταυρό.

hassapis-peter

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η δόση θα σώσει το σύστημα, όχι όμως την κοινωνία."

Leave a reply