[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Super League
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Δύσκολη νίκη αλλά νίκη για τον Παναθηναϊκό


Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την ΑΕΚ με το γκολ του Τοτσέ και πήρε το πρώτο του φετινό τρίποντο στο ΟΑΚΑ



 Την... κατάρα της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ έσπασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα, περίμενε εννιά αγωνιστικές για να πανηγυρίσει τη νίκη μπροστά στον κόσμο του, αλλά τελικά τα κατάφερε κόντρα στην Ενωση, χάρη στο γκολ του Τοτσέ.

Ο Ισπανός, με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-0) στο 24' και έτσι οι "πράσινοι" έφτασαν τους 12 βαθμούς στη Superleague, όσους έχει δηλαδή και ο Πλατανιάς.

Θυμίζουμε τα προηγούμενα ματς του Παναθηναϊκού στην έδρα του:

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 0-0
Παναθηναϊκός - Αρης 1-1

Έτσι ξεκίνησαν

Για τον Παναθηναϊκό, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα επέλεξε να ξεκινήσει με:

Τον Καρνέζη  κάτω από τα δοκάρια, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο και Σπυρόπουλο στην άμυνα (από δεξιά προς αριστερά), ο Βιτόλο ήταν ο αμυντικός μέσος, που είχε μπροστά του τους Φουρλάνο και Ζέκα, με τους Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ να είναι οι τρεις στην επίθεση.
Από την άλλη, ο Εβαλντ Λίνεν προτίμησε να ξεκινήσει με:

Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά ήταν οι Βλάχος, Γιάγκο, Κουτρουμπής και Κοντοές.

Στο κέντρο, οι δύο κόφτες ήταν οι Φέτσης και Κορδέρο, με τον Γκερέιρο να έχει τον οργανωτικό ρόλο. Ο Φούντας ήταν δεξιά του Πολωνού και ο Λαγός αριστερά και πίσω από τον Φουρτάδο που ήταν ο μόνος προωθημένος.



Με οδηγό τον Τοτσέ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ντέρμπι πιο δυνατά, δείχνοντας στην ομάδα του Έβαλντ Λίνεν ότι ήρθε η στιγμή να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο του.
Μόλις στο 3ο λεπτό, οι "πράσινοι" πάτησαν για πρώτη φορά την αντίπαλη περιοχή, με τη Σέντρα του Σεϊταρίδη ωστόσο να απομακρύνεται σε κόρνερ.

Η πίεση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και ένα λεπτό αργότερα, ο Σισοκό έδωσε για τον Τοτσέ, εκείνος έκανε το σουτ καθυστερημένα και ο Γιάγκο με τάκλιν έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Η ΑΕΚ για πρώτη φορά βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή στο 10ο λεπτό, όταν ο Φουρτάδο έστειλε άουτ την μπάλα από την σέντρα του Ρότζερ Γκερέιρο.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πιο καλή στιγμή τους στην αναμέτρηση - μέχρι εκείνο το σημείο - με Σισοκό να δίνει στον Χριστοδουλόπουλο, εκείνος στη συνέχεια για τον Τοτσέ, αλλά ο το σουτ Ισπανού απέκρουσε με τάκλιν σε κόρνερ ο Γιάγκο.

Από εκείνο το σημείο η ΑΕΚ προσπάθησε να ηρεμήσει το παιχνίδι της και να ρίξει την ένταση στην άμυνά της που δημιουργούσε ο ορεξάτος Σισοκό με συμπαραστάτες του Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.
Όμως η τρίτη ευκαιρία που δόθηκε στον Τοτσέ να σκοράρει ήταν και η ...φαρμακερή για την Ενωση. Στο 24' ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρήκε όμορφα τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ο οποίος με τεχνικό πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Αυτό ήταν και το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες με το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Κάκου στο πρώτο μέρος, καθώς καμία από τις δύο ομάδες στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις στα αντίπαλα καρέ.



Πρωταγωνιστές οι... κίτρινες

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους δύο προπονητές να μην κάνουν αλλαγές.
Τα λεπτά κυλούσαν με το θέαμα να είναι φτωχό, καθώς ο Παναθηναϊκός έδειχνε να έχει... κάτσει πάνω στο υπέρ του 1-0 και την ΑΕΚ να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία.
Χαρακτηριστικό είναι, ότι και για οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν με σουτ έξω από την περιοχή και όχι από κάποια οργανωμένη επίθεση.

Φούντας και Χριστοδουλόπουλος είδαν τις προσπάθειες τους να μην έχουν αντίκρισμα, ενώ στη συνέχεια ο εκνευρισμός και τα αρκετά σφυρίγματα του Κάκου οδήγησαν το ματς στις συνολικά επτά κίτρινες κάρτες εκ των οποίων οι έξι δόθηκαν στο δεύτερο μέρος.

Στο 71' ο Φερέιρα είδε τον Σισοκό να νιώθει τράβηγμα και έτσι τον αντικατέστησε με τον Κουίνσι.
Στο τέλος η ΑΕΚ παραλίγο να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καρνέζης είπε «όχι» στο γυριστό σουτ του Κοντοέ από πλάγια θέση και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα στο σουτ του Κουτρουμπή ακούμπησε όσο χρειαζόταν ο τερματοφύλακας των "πρασίνων" για να διατηρήσει τη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος(65’ Χουχούμης), Σισοκό(71’ Κουίνσι), Χριστοδουλόπουλος(90’ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ
ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Γκερέιρο(75’Ρίκκα), Λαγός, Φουρτάδο, Φούντας(85’ Παπαδημητρίου), Φέτσης(70’Κατίδης), Βλάχος, Κουτρουμπής



Πηγή: woop
«Επαγγελματική» νίκη του Αστέρα, 2-0 τα Γιάννενα



Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο του βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, που είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα της Σούπερ Λίγκας. Η αρκαδική ομάδα, που δείχνει όλο και περισσότερο χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη, με γκολ των Ουσέρο στο 41΄ και Εγκον στις καθυστερήσεις και πέρασε στην τέταρτη θέση.















Με σαφή αμυντική τακτική και προσοχή στις τοποθετήσεις και τις θέσεις τους, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν πολύ καλά απέναντι στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, που δεν έβρισκε χώρο για να εκμεταλλευτεί την τεχνική των λατινόφωνων ποδοσφαιριστών της. Ο Αστέρας έδειχνε εγκλωβισμένος και το πρώτο ημίχρονο όδευε προς το 0-0, όταν στο 41΄ από εξαιρετική μπαλιά του Περόνε ο Ουσέρο νίκησε από κοντά τον Φεγκρούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χριστόπουλου δεν είχαν να χάσουν τίποτε, οπότε εγκατέλειψαν την αμυντική τακτική για να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Παραλίγο να την πετύχουν πολύ νωρίς μάλιστα, όταν στο 47ο λεπτό ο Φούλοπ απέκρουσε το σουτ του Κοροβέση που είχε βγει απέναντί του, η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου που σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τσαμπούρης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, ενδεχομένως με την μπάλα να έχει περάσει. Στο 60΄ ο Ράγιος έχασε μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας από εξαιρετική θέση, αλλά ο Αστέρας έχει πια την πείρα για να διαχειριστεί παρόμοιες καταστάσεις. Η εστία του Φούλοπ όχι μόνο δεν κινδύνεψε ως τη λήξη του αγώνα, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι διπλασίασαν με τον Έγκον, από ασίστ του Γκάμπριελ.



Μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη



Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πέρασε ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 2-1, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής. Σκόρερ της μακεδονικής ομάδας ήταν ο Αθανασιάδης στο 39ο (με πέναλτι) και 42ο λεπτό, ενώ για τους «κυανέρυθρους» είχε μειώσει ο Αραβίδης στο 56΄.


Σκόρερ της μακεδονικής ομάδας ήταν ο Αθανασιάδης στο 39ο (με πέναλτι) και 42ο λεπτό

Ο καλύτερος αγώνας της ημέρας είχε γρήγορο ρυθμό από την αρχή, με την πρώτη αξιόλογη φάση να καταγράφεται στο 9ο λεπτό, όταν ο Λαμπρόπουλος σούταρε άστοχα από καλή θέση. Στο 28΄ ο Χακόμπο απέκρουσε σουτ του Γουνδουλάκη και δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κομίνης σε χέρι του Ρόκα και στο οποίο ευστόχησε ο Αθανασιάδης. Ο νεαρός επιθετικός του «Δικέφαλου» ξαναχτύπησε στο 42΄, αξιοποιώντας ιδανικά τη σέντρα του Σαλπιγγίδη με κεφαλιά-«ψαράκι». Στο 44ο λεπτό ο οξύθυμος Λαζάρ άφησε τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες, όταν επέτρεψε ένα μπουκάλι στην εξέδρα και αντίκρισε αμέσως την κόκκινη κάρτα.

Η αριθμητική υπεροχή έφερε όλο τον Πανιώνιο στην επίθεση. Με την καλή φυσική κατάστασή τους οι «κυανέρυθροι» αύξησαν την πίεση πρεσάροντας από ψηλά. Ως εκ τούτου δεν προξενεί έκπληξη η γρήγορη μείωση του σκορ: στο 56ο λεπτό ο Χακόμπο εξουδετέρωσε αρχικά την κεφαλιά του Κολοβού αλλά η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη, που μόνος απέναντι στην εστία έκανε το 1-2, σκοράροντας το τρίτο τέρμα του στους δύο τελευταίους αγώνες του Πανιωνίου (είχαν προηγηθεί τα δύο απέναντι στον Πανθρακικό).

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ενέτειναν τις προσπάθειές τους και στο 70΄ ο Σάμαρης από καλή θέση σούταρε άστοχα, ενώ στο 87΄ ο Χακόμπο εξουδετέρωσε εντυπωσιακά το σουτ του Διαμαντάκου από το ύψος της περιοχής και στο 90΄ μπλόκαρε την κεφαλιά του Αραβίδη, διαφυλάσσοντας το πολύτιμο τρίποντο.



«Χρυσό» τρίποντο η Ξάνθη, 1-0 τον Λεβαδειακό



Η Ξάνθη πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στα «Πηγάδια» του Λεβαδειακού με 1-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ονουάτσι στο 73΄.


Ο Μπενζαμίν Ονουάτσι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε.

Η ακριτική ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τη 2η αγωνιστική και το τρίποντο που είχε πάρει απέναντι στην ΑΕΚ, με το ίδιο σκορ. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έμεινε στους έξι βαθμούς και την επικίνδυνη ζώνη, καθώς μοναδική ομάδα που έχει λιγότερους βαθμούς είναι μόνο η Ένωση.
Ποιοτικά, ο αγώνας ήταν από τους μετριότερους του εφετινού πρωταθλήματος. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς την παραμικρή κλασική ευκαιρία, με μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή την αναγκαστική αλλαγή του Γούτα με τον Κομεσίδη στο 19ο λεπτό, λόγω τραυματισμού του παίκτη των γηπεδούχων.

Χωρίς ρυθμό, νεύρο, φαντασία και ταχύτητα, το παιχνίδι βάδιζε προς ένα μεγαλοπρεπές 0-0, αφού και στο δεύτερο μισό το αγωνιστικό σκηνικό διατηρούνταν απαράλλαχτο. Όλα αυτά ως το 73΄, οπότε ο Μπένζαμιν Ονουάτσι που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Φλίσκα πήρε την πάσα του Μάνταλου και με αριστερό σουτ στην κλειστή γωνία του Κυριακίδη έκανε το 1-0, με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι και να βρίσκει στον τερματοφύλακα των Βοιωτών πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τρία λεπτά αργότερα ο αριστερός «κεραυνός» του Μεντί τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν. Ο Λεβαδειακός πίεσε αρκετά στα τελευταία λεπτά και στο 89΄ ο Βασιλείου, σε σέντρα από αριστερά, δεν έβαλε σωστά το πόδι και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία των γηπεδούχων



Στο «ρελαντί» ο Ολυμπιακός, 2-0 τον ΟΦΗ



Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ με 2-0 (42΄ Μήτρογλου, 55΄ Μασάντο) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αύξησε τη διαφορά από τους «διώκτες» του στο πρωτάθλημα Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, που αναμετρώνται αύριο μεταξύ τους στη Νέα Σμύρνη.


Μήτρογλου και Μασάντο πανηγυρίζουν.

Εκτός της ομάδας του Ηρακλείου οι πρωταθλητές «νίκησαν» και την ατυχία τους, καθώς παρατάχθηκαν στην αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, με πάρα πολλές απουσίες. Μάλιστα, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι απόψε στη σύνθεση του Ολυμπιακού καταγράφηκε η παρουσία οκτώ Ελλήνων ποδοσφαιριστών στους συνολικά 14 που χρησιμοποίησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η συνάντηση στο Φάληρο ξεκίνησε με μια μεγάλη, διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ: το χρονόμετρο έτρεχε στο 10ο λεπτό, όταν ο Παπάζογλου έπιασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Ο Κάρολ πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση, ο Κουτσιανικούλης πήρε το «ριμπάουντ» αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει από πολύ κοντά. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να «ανεβάζουν στροφές» μετά το εικοσάλεπτο, για να χάσουν μια ευκαιρία σε κεφαλιά του Μήτρογλου, στο 27΄. Τελικά ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος, χάρις στην οξυδέρκεια του Μασάντο και την εκτελεστική δεινότητα του Μήτρογλου. Στο 42ο λεπτό ο Πορτογάλος εκτέλεσε φάουλ πασάροντας στον Έλληνα διεθνή επιθετικό, που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Γουναρίδης επενέβη αποτελεσματική σε επικίνδυνο μακρινό σουτ του Ίβηρα μεσοεπιθετικού, που απόψε απείλησε την αντίπαλη εστία.

Ο Μασάντο σημείωσε το πρώτο τέρμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα στο 55ο λεπτό, «τιμωρώντας» την κακή θέση που είχε πάρει ο Γουναρίδης στην εκτέλεση του φάουλ από τον Πορτογάλο. Σε εκείνο το σημείο, ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» το παιχνίδι, καθώς στη συνέχεια οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας έκαναν συντήρηση δυνάμεων, εν όψει της κρίσιμης (για το ευρωπαϊκό μέλλον τους) αναμέτρηση με τη Μονπελιέ, την προσεχή Τρίτη. ουσιαστικά το παιχνίδι στο 55΄, με τον Μασάντο να κάνει με ωραία εκτέλεση φάουλ το 2-0, και στη συνέχεια φάνηκε να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης με τη Μονπελιέ. Οι πρωταθλητές είχαν κάποιες ακόμη ευκαιρίες, που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν, ενώ ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φετφατζίδη στον Ιωαννίδη, στο 74ο λεπτό.




«Ιδρωσε» αλλά (επιτέλους) νίκησε ο Ατρόμητος



Με γκολ του Καραγκούνη τρία λεπτά πριν τη λήξη ο Ατρόμητος επανήλθε στις επιτυχίες σημειώνοντας την τρίτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε στο Περιστέρι του Πανθρακικού με 2-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.


Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 18΄ με τον Κούτσι (Κ).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Κούτσι, ενώ η ακριτική ομάδα είχε ισοφαρίσει με τον Παπαδόπουλο στο 44΄, ενώ έμεινε με 10 παίκτες από το 54΄, λόγω της αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Μουνάφο.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αμυντικό προσανατολισμό, θέλοντας να καλύψουν τους χώρους που οδηγούσαν προς την εστία τους. Αυτό το κατάφεραν έως το 18ο λεπτό, όταν με δεξί φαλτσαριστό σουτ ο Κούτσι έκανε το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο φετινό γκολ του στη Σούπερ Λίγκα. Στο 44΄, όμως, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά σε σέντρα του Βαϊρουά, εκμεταλλευόμενος και την ένταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των Ιτάνζ-Κούτσι, ύστερα από παρατήρηση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο συμπαίκτη του για την τοποθέτησή του σε κάποια στημένη μπάλα.

Στο 54΄ η αριθμητική ισορροπία διαταράχθηκε, καθώς ο Μουνάφο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (φάουλ στον Δημούτσο). Ο Ατρόμητος έγινε πιο επιθετικός και πίεσε για το νικητήριο τέρμα, αλλά με λάθος τρόπο αφού οι σέντρες και οι μακρινές μπαλιές αντιμετωπίζονταν από την αντίπαλη άμυνα. Στο 87ο λεπτό, όμως, ο Αντίλοβιτς έδιωξε λάθος, η μπάλα κατέληξε στον Καραγκούνη που σούταρε και αφού η μπάλα κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1, που σήμανε την επιστροφή του Ατρόμητου στις νίκες ύστερα από δύο μήνες! 



Ατυχος ο Πλατανιάς, έμεινε στην ισοπαλία με Κέρκυρα



Ο Πλατανιάς δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή που διατήρησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 (41΄ Ουντότζι - 79΄ πέναλτι Μπάρκογλου) στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορμητικά, όπως άλλωστε συνηθίζουν στην έδρα τους, προκειμένου να επιβάλλουν το ρυθμό τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατέβηκε για να παίξει άμυνα. Στο 15΄ ο Μαραγκουδάκης βγήκε στην «πλάτη» της άμυνας αλλά πλάσαρε άστοχα, στο 29΄ ο Κάλαϊζιτς ανάγκασε με σουτ εκτός περιοχής τον Αναστασόπουλο σε δύσκολη απόκρουση και στο 36΄ ο Αναστασάκος, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα χέρια του Αναστασόπουλου.

 Τελικώς η συντριπτική υπεροχή του Πλατανιά καρποφόρησε στο 41ο λεπτό, όταν ο Μαραγκουδάκης σούταρε στο δεξί δοκάρι των «Φαιάκων», για να κάνει το 1-0 ο Ουντότζι στην επαναφορά της μπάλας.

Στην επανάληψη, η Κέρκυρα αποφάσισε να αφήσει το... «ταμπούρι», αφού πλέον δεν είχε να χάσει τίποτα. Στο 49΄ ο Λεόν εκτέλεσε φάουλ και έβγαλε τον Αγρτίτη μόνο στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Έλληνας επιθετικός δεν κατόρθωσε να ισοφαρίσει. Τα σουτ των Μαραγκουδάκη (63΄) και Ουκάρ (66΄) έφυγαν ελάχιστα άουτ, ενώ στο 70΄ ο Ουντότζι (από ασίστ του Αναστασάκου) βγήκε απέναντι στον Αναστασόπουλο, ο οποίος απέκρουσε. Αντί για το 2-0, όμως, έγινε το 1-1 με πέναλτι του Μπάρκογλου στο 79΄, το οποίο καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Αργυρόπουλου στον Γιάντση. Ο Πλατανιάς είχε πάντως στο 87΄ τη μεγάλη στιγμή του για το τρίποντο, αλλά η κεφαλιά του Γιακουμάκη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αναστασόπουλου και επέτρεψε στους «Φαίακες» να παραμείνουν αήττητοι για πέμπτη συνεχή αγωνιστική



Πηγή: naftemporiki

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Super League"

Leave a reply