[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τσίπρας: Το 2013 θα είναι το έτος της ανατροπής
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται απαισιόδοξος για την νέα χρονιά εαν ακολουθηθεί η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Τύπος της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι «το 2013 θα είναι το έτος που θα κορυφωθεί η μνημονιακή πολιτική. Θα είναι η χειρότερη χρονιά για την κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας»

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, προβλέπει ότι «η χώρα θα βρεθεί μπροστά σε μια τεράστια διάψευση. Η δόση της «σωτηρίας» σύντομα θα αποδειχθεί σωτηρία μόνο για τις τράπεζες και η ρευστότητα στην αγορά θα αποδειχθεί όνειρο απατηλό.Μπροστά μας βρίσκεται ένα τεράστιο κοινωνικό κραχ, μία ανθρωπιστική κρίση που δεν έχει προηγούμενο σε καιρό ειρήνης»

Καθήκον των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου είναι η προστασία του πληθυσμού, που αδυνατεί να αντεπεξέλθει στη νέα κατάσταση .αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι «σκοπός μας είναι να μην αφήσουμε κανέναν μόνο στην κρίση. Σκοπός μας είναι να υψώσουμε μία ασπίδα αλληλεγγύης. Για εμάς το 2013 θα είναι έτος αλληλεγγύης. Ταυτόχρονα θα είναι έτος ανατροπής. Θα είναι έτος δημοκρατίας. Το 2013 θα είναι η χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να είναι στην πρώτη γραμμή για τη μεγάλη ανατροπή. Θέλει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, να πολιτικοποιήσει την αντίδραση και τις αντιστάσεις του κόσμου. Να φέρει την πολιτική αλλαγή που όλοι προσδοκούν ώστε η χώρα να προχωρήσει με αξιοπρέπεια και περηφάνια στην ανάπτυξη, προς όφελος της κοινωνίας»


Πηγή: iefimerida

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τσίπρας: Το 2013 θα είναι το έτος της ανατροπής "

Leave a reply