[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Κάθε μέρα θα βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 95 δημόσιοι υπάλληλοι από 1ης Ιανουαρίου
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Το 75% του βασικού μισθού θα λαμβάνουν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι θα βγαίνουν σε διαθεσιμότητα από τις αρχές του νέου χρόνου και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο μνημόνιο, κάθε τρίμηνο του 2013 θα βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 6.250 υπάλληλοι.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρα σχεδόν 95 υπάλληλοι θα αποχωρούν από το δημόσιο έτσι ώστε να τεθούν σε διαθεσιμότητα 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι εντός του 2013.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία» στο Μνημόνιο επιβεβαιώνεται ο στόχος μείωσης των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 έως το 2015, μέσω συνδυασμού των μέτρων κινητικότητας, μείωσης των συμβασιούχων, αποχωρήσεων και απομάκρυνσης των επίορκων.

Για τη διαθεσιμότητα σημειώνεται πως έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα σχετικά σχέδια από τα υπουργεία και βάσει αυτών θα τεθούν τριμηνιαίοι στόχοι για τις «επιβεβλημένες αποχωρήσεις».

Παράλληλα μέσα στον Ιανουάριο θα πρέπει να είναι έτοιμος νόμος για αλλαγές στη διαδικασία πρόσληψης στο Δημόσιο και στην αξιολόγηση των ανώτατων στελεχών της δημόσιας διοίκησης.STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Κάθε μέρα θα βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 95 δημόσιοι υπάλληλοι από 1ης Ιανουαρίου"

Leave a reply