[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι σύγχρονοι δούλοι
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Αραχθινός Μιμις


Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι δούλοι υπήρχαν από τα αρχαία χρόνια, υπήρχαν στον μεσαίωνα, υπάρχουν και σήμερα. Ένας από τους σημερινούς δούλους είμαι και εγώ!

Μου είπαν ότι είμαι ελεύθερος άνθρωπος και θα ψηφίζω κάθε τέσσερα χρόνια για να εκλέγονται οι βουλευτές, οι οποίοι θα είναι οι λειτουργοί της Δημοκρατίας, οι κυβερνώντες θα νομοθετούν με γνώμονα το κοινό συμφέρον των Ελλήνων και οι αντιπολιτευόμενοι θα ασκούν έλεγχο στην κυβέρνηση και θα κάνουν τις δικές τους προτάσεις για καλύτερη δημοκρατία, όταν αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση ενεργεί υπέρ των ολίγων.

Μετά από 36 χρόνια υποτιθέμενης δημοκρατίας, εγώ αισθάνομαι δούλος και βλέπω τους υποτιθέμενους λειτουργούς να παίζουν τον ρόλο του αφέντη. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι λέει το Ελληνικό Σύνταγμα, ούτε ποιοι νόμοι είναι αντισυνταγματικοί, κάθομαι όμως και σκέπτομαι ότι με την λογική που μας κυβερνούν οι αφέντες, θα πρέπει να έχουν φτιάξει ένα σύνταγμα στα μέτρα τους.

Με ενοχλούν και με προσβάλουν τα εξής:

1) Δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα από το 1974 έως σήμερα, έτυχε να διαφωνώ στην πορεία σε πολλά θέματα με αυτούς που ψήφισα.

2) Μας επιβάλλουν χαράτσια για τα σπίτια που μένουμε, ενώ τα σπίτια δεν είναι δικά μας, είναι της τράπεζας, αφού δεν έχουμε δουλειά ή μας κούρεψαν τον μισθό και την σύνταξη, δεν θα έχουμε χρήματα να πληρώσουμε τα γραμμάτια, άλλος για 20 και άλλος για 30 χρόνια, οπότε θα έρθει η τράπεζα για κατάσχεση.

3) Χαράτσι σε ένα αγροτόσπιτο που η αξία είναι πέντε χιλιάδες ευρώ, ίδιο με αυτό βρίσκεται στην κεντρική πλατεία μιας πόλης και η αξία του είναι 100.000 ευρώ. Εδώ κάποιος παράξενος νομοθέτης τα ρυθμίζει.

4) Η ξόφληση των τελών κυκλοφορίας προκαταβολικά και με πρόστιμο το διπλό της αξίας πριν κάνουμε χρήση. Εσείς συνταγματολόγοι, δικηγόροι, τι λέτε, είναι στα πλαίσια του συντάγματος; Αν ναι, τότε κάποιοι άλλοι (νταβατζήδες) ψήφισαν αυτό το σύνταγμα και όχι ο Ελληνικός λαός.

5) Με ποιο δικαίωμα έπαιζαν οι κυβερνήσεις τις οικονομίες του ασφαλιστικού ταμείου μου στο χρηματιστήριο, από τη στιγμή εγώ δεν συμφωνούσα; Αν μας κυβερνούσαν λογικά όντα, δεν έπρεπε κάποιοι πολιτικοί να πάνε φυλακή και αυτοί που καρπώθηκαν το αίμα του εργάτη και πήγαν τα χρήματα στην Ελβετία, να χαρακτηριστούν κλέφτες και να κατασχεθεί ό,τι έχουν και δεν έχουν, αφού οδηγηθούν σε καταναγκαστικά έργα;

Με όλα αυτά και πολλά άλλα, είμαι ένας δούλος έτοιμος για την επανάσταση των δούλων!


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι σύγχρονοι δούλοι"

Leave a reply