[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Υπάρχει και δεύτερος γύρος»
Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με τα μεγάλα λόγια δεν κερδίζονται οι αγώνες, αλλά με προσπάθεια στο γήπεδο. Και στον Ολυμπιακό άπαντες παραδέχονταν ότι έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, δίνοντας δικαιώματα αμφισβήτησης με την απόδοσή τους.

Η ανάλυση των λαθών και της νοοτροπίας της ομάδας στο ΟΑΚΑ θα είναι ένα βασικό θέμα συζήτησης τις επόμενες μέρες, αλλά στον Ολυμπιακό κοιτάζουν μπροστά και περιμένουν - δίχως φανφάρες και...θα - τα εντός έδρας ντέρμπι του δεύτερου γύρου, ώστε να επιστρέψουν στον κόσμο τους όσα περίμενε ότι θα συμβούν τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Παναθηναίκό.

Το σύνθημα το έδωσε πρώτος ο Ιμπαγάσα με την ομιλία του στα αποδυτήρια. Ο Αργεντίνος παρότρυνε τους συμπαίκτες του να μην είναι απογοητευμένοι και να συνεχίσουν τη δουλειά, λέγοντας ότι «επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα είναι φυσιολογικό να είμαστε στενοχωρημένοι που δε νικήσαμε, έστω και εκτός έδρας. Αυτή είναι η διαφορά μας».

Και γενικά στον Ολυμπιακό, σχολιαζόταν ότι με τόσο κακό παιχνίδι από την πλευρά τους και τόσο βελτιωμένο από τον ΠΑΟ, φάνηκε η απόσταση που χωρίζει τους δύο συλλόγους από τις αντιδράσεις της μιας και της άλλης πλευράς για ένα ντέρμπι που έληξε ισόπαλο στην έδρα του ΠΑΟ.
Από δω και πέρα αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στο θέμα των ανανεώσεων στα συμβόλια, με τον Χολέμπας να χάνει αρκετούς διαπραγματευτικούς πόντους με την εμφάνισή του στο ντέρμπι. Αλλά και το πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αν δηλαδή θα αλλάξει κάτι στο πλάνο λόγω της εικόνας που είχε η ομάδα και κάποιοι παίκτες της στο ματς της Κυριακής.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Υπάρχει και δεύτερος γύρος»"

Leave a reply