[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Την έξοδο από την Παιανία βλέπουν παίκτες του «τριφυλλιού»
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

«Ανεπιθύμητοι» θεωρούνται με απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας με αφορμή την ντροπιαστική εικόνα στον αγώνα με τη Βέροια. Για την ακρίβεια 6+1, καθώς δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για τον Νίκο Σπυρόπουλο που είναι πιθανό να παραμείνει τελικά στο «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι οπότε και τελειώνει το συμβόλαιό του.

Οι έξι «πράσινοι» που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» είναι οι Λουκάς Βύντρα, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο Φορναρόλι, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Αντώνης Πετρόπουλος και Σεμπάστιαν Λέτο!

Απαντες θα ενημερωθούν άμεσα (οι Λέτο Μπουμσόνγκ είναι ήδη ενήμεροι)να ψάξουν ομάδα ειδάλλως θα αναζητήσουν την φόρμουλα για να ολοκληρωθεί πρόωρα η συνεργασία μαζί τους!

Εξ αυτών των επτά παικτών, βεβαίως, μόλις τρεις αγωνίστηκαν στο ματς με τη Βέροια: ο Σπυρόπουλος, ο Βύντρα και ο Χριστοδουλόπουλος, γεγονός που καταδεικνύει ότι η δυσαρέσκεια της διοίκησης προϋπήρχε και απλώς η εικόνα στη Βέροια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το... ποτήρι. Δίνοντας ταυτοχρόνως τη δυνατότητα να υπάρξει από τη μία... εκκωφαντικός κρότος προς παραδειγματισμό και αφετέρου να ξεκινήσει η (επιβεβλημένη) προσπάθεια να πέσει το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι εξελίξεις οριστικοποιήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου (παρόντες ήταν και οι Κώστας Ελευθεράκης και Χρήστος Παναγόπουλος) με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας αλλά αδυνατούσε να εξηγήσει τα... ανεξήγητα.

Η συνάντηση κράτησε περίπου δύο ώρες και εμπεριείχε μεταξύ άλλων και τις αποφάσεις της διοίκησης για τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ συζητήθηκε και το θέμα των παικτών από την ακαδημία και το κατά πόσον υπάρχουν παιδιά που μπορούν να πάρουν παραπάνω ευκαιρίες και να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του συλλόγου. Ο Ρότσα ήταν σαφής εκφέροντας την άποψη ότι υπάρχει μπόλικο ταλέντο από πίσω και πως αρκετά παιδιά είναι έτοιμα να αποκτήσουν περαιτέρω χρόνο συμμετοχής.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ

Στη χθεσινή συνάντηση των Αλαφούζου, Παναγόπουλου και Ελευθεράκη με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα τέθηκε εξάλλου επί τάπητος και το ζήτημα της κάλυψης των κενών από τις επικείμενες αποχωρήσεις. Αυτά που ειπώθηκαν ήταν τα εξής:

1) Για την κορυφή της επίθεσης αντί του Πετρόπουλου θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο νεαρός Αποστολόπουλος και υπό προϋποθέσεις μπορεί να υπάρξει ενίσχυση, αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

2) Για τη θέση του Χριστοδουλόπουλου έχει ήδη κλείσει ο Ιάπωνας Καζιγιάμα, που όμως θα πρέπει να καλύψει και το κενό της απουσίας του Σισοκό στο Κόπα Αφρικα.

3) Αντί του Φορναρόλι (που επί Ρότσα προοριζόταν για τα άκρα) δεν θα αποκτηθεί παίκτης, αλλά θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Μπαρμπαρούσης.

4) Στο κέντρο της άμυνας αντί του Βύντρα θα γίνουν προσπάθειες να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός.

5) Εάν αποφασιστεί να φύγει τώρα ο Σπυρόπουλος, τότε θα καθιερωθεί ως βασικός ο Χουχούμης και θα αποκτηθεί ένας ακόμη αριστερός μπακ. Δεν είναι ωστόσο σίγουρο για τον "Σπυρό" και είναι πολύ πιθανό να μείνει ως το καλοκαίρι. Για τις περιπτώσεις των Μπουμσόνγκ και Λέτο δεν θεωρείται ότι υπάρχει λογική αντικατάστασης από τη στιγμή που δεν αγωνιζόντουσαν.

Ανοιχτή γραμμή με τη Σπόρτινγκ! 

Η πρόσληψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα στη θέση του τεχνικού διευθυντή της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι πολύ πιθανό να ανοίξει... σύνδεσμο των «πράσινων» με τα «λιοντάρια». Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο πρώην προπονητής των «πράσινων» προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει συνεργασίες και με κλαμπ εκτός της ιβηρικής χώρας, έχοντας ήδη στο μυαλό του την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Τι γίνεται με τους «ανεπιθύμητους»

Η χθεσινή απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για «καρατομήσεις» παικτών προκάλεσε... σοκ στα «πράσινα» αποδυτήρια. Οι παίκτες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις λίγο μετά το τέλος της προπόνησης και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για αποχωρήσεις. Σε όσους βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» θα προταθεί να βρουν ομάδα για να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι, για να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τα συμβόλαιά τους. Αν δεν βρουν πρόταση, τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία για τη λύση των συμβολαίων τους, όπως έχει γίνει ήδη με τους Μπουμσόνγκ και Λέτο. Κάποιοι πάντως έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει δώσει οδηγία στον ατζέντη του να βρει ομάδα στο εξωτερικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει κάτι από την Ιταλία. Ο Βύντρα ψάχνει από χθες ομάδα στη Γερμανία, ενώ φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ. Ο Πετρόπουλος (που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες) έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ η περίπτωση του Φορναρόλι είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, αφού θα πρέπει να βρεθεί ομάδα για να δοθεί τουλάχιστον δανεικός (πράγμα πολύ δύσκολο).


Πηγή: sentragoal

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Την έξοδο από την Παιανία βλέπουν παίκτες του «τριφυλλιού» "

Leave a reply