[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μέρκελ: Ξέρω ότι ζητάμε πολλά από τους Ελληνες
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση, εκτιμά η καγκελάριος Μέρκελ, η οποία, σε συνέντευξή της στην αυριανή «Braunschweiger Zeitung» αναγνωρίζει ότι αυτή την εποχή «από πολλούς στην Ελλάδα, ζητούνται πάρα πολλά».

Μέρκελ: Ξέρω ότι ζητάμε πολλά από τους Ελληνες

Σύμφωνα με προδημοσιευόμενο απόσπασμα της συνέντευξης, η Καγκελάριος σημειώνει ότι συνεργάζεται καλά με την ελληνική κυβέρνηση, «η οποία θέλει να κάνει αλλαγές».

Η κυρία Μέρκελ εκφράζει ακόμη την κατανόησή της και για την συνεχιζόμενη κριτική που ασκείται στην Ελλάδα κατά της πολιτικής λιτότητας, ενώ δικαιολογεί και την απεικόνισή της ως Ναζί, ως «δικαίωμα στην ελευθερία της γνώμης» και προσθέτει: «Είναι καλό ότι στην Ευρώπη μπορεί ο καθένας να διαδηλώνει και να λέει τη γνώμη του ανεμπόδιστα. Γνωρίζω ότι από πολλούς ανθρώπους στην Ελλάδα ζητούνται αυτόν τον καιρό πάρα πολλά», δηλώνει.

Διευκρινίζει δε ότι «βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που θα διαρκέσει χρόνια, σε μια διαδικασία αλλαγών σε βάθος, οι οποίες είναι αναπόφευκτες» και κάνει λόγο για «την μεγαλύτερη δοκιμασία της Ευρώπης τις τελευταίες δεκαετίες», ενώ απορρίπτει τις κατηγορίες της γερμανικής αντιπολίτευσης ότι δεν λέει την αλήθεια στους πολίτες.


Πηγή: ethnos

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μέρκελ: Ξέρω ότι ζητάμε πολλά από τους Ελληνες"

Leave a reply