[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι «κηπουροί» του Γιώργου ετοιμάζονται να κάνουν καριέρα στο Χάρβαρντ!
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Τον δρόμο του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως ακολουθούν και άλλα μέλη της κυβέρνησής του και αφού έλαβαν προσκλήσεις από το κορυφαίο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ για να διδάξουν, μεταφέροντας στους φοιτητές τις γνώσεις τους στην... αντιμετώπιση μιας οικονομικής κατάρρευσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, οι τρεις πρώην υπουργοί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος Γερουλανος, που τώρα κάνουν το πρώτο βήμα της ακαδημαϊκής τους καριέρας, ακολουθούν τον κ. Παπανδρέου στη νέα του σταδιοδρομία ως ομιλητή με το αζημίωτο σε συνέδρια ανά τον κόσμο με θέμα την ελληνική δυστυχία.

«Μα όλοι βρήκαν ξαφνικά καταφύγιο στο Χάρβαντ;», διερωτήθηκε κορυφαίο στέλεχος της προηγούμενης κυβέρνησης μόλις πληροφορήθηκε τον συνωστισμό των πολιτικών «αστέρων» στο φημισμένο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

Μάλιστα οι αμοιβές των πρώην υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου μπορούν να χαρακτηριστούν αδρές, μιας και φτάνουν τα 30.000 δολάρια ανά τρίμηνο ή τετράμηνο, από τις οποίες καλύπτονται τα έξοδα αεροπορικών εισιτηρίων και της διατροφής τους, ενώ ότι περισσεύει καταλήγει στους τραπεζικούς λογαριασμούς.


Πηγή: newpost

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι «κηπουροί» του Γιώργου ετοιμάζονται να κάνουν καριέρα στο Χάρβαρντ!"

Leave a reply