[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής
Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Ο αγώνας ανάμεσα στον φιλόδοξο φέτος Λεβαδειακό και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα που διεξάγεται το προσεχές τριήμερο. Η ομάδα του Ζαρντίμ είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως ο Λεβαδειακός που διανύει την καλύτερη χρονιά του στη Σούπερ Λίγκα, απειλεί τους «ερυθρόλευκους» που είναι αήττητοι.

Σημαντικό παιχνίδι γίνεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο, θέλοντας να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις από την ήττα με 2-0 από την Καλλιθέα στο Κύπελλο Ελλάδας.
Στην Κέρκυρα δοκιμάζεται ο εξαιρετικός φέτος Αστέρας Τρίπολης με στόχο το «τρίποντο» της νίκης για να διατηρηθεί στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός, που πηγαίνει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ με στόχο τη νίκη για να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέϊ οφ.

Με την πλάτη στον τοίχο είναι πλέον η ΑΕΚ που δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες και θέλει μόνο νίκη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Ξάνθη για να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 12 Ιανουαρίου
ΑΕΚ-Ξάνθη                       17:15
Πανθρακικός-Πλατανιάς     17:15
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός   19:30
Κυριακή 13 Ιανουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 15:00
ΟΦΗ-Αρης                     17:15
Πανιώνιος-Βέροια         17:15
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος      19:30
Δευτέρα 14 Ιανουαρίου
Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 19:30


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής "

Leave a reply