[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Aρης-ΑΕΚ 1-1 (video) - Το Πανόραμα της 18ης Αγωνιστικής
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Ισόπαλο το θρίλερ του «Κλεάνθης Βικελίδης»



 Άρης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε έναν αγώνα που για 84 λεπτά φαινόταν ότι θα περνούσε πολύ γρήγορα στη λήθη, τελικά όμως θα μείνει αλησμόνητος για την πλοκή και την εξέλιξή του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αγκάνθο στο 84΄ και η Ένωση ισοφάρισε με τον Πετρόπουλο στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο μεταξύ ο Κάκος είχε προλάβει να δείξει τέσσερις κόκκινες κάρτες, από δύο σε κάθε ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα που έχουν διεξαχθεί στην εφετινή Σούπερ Λίγκα. Παρά τη διάθεση και το ρυθμό που κατά διαστήματα αποκτούσε το παιχνίδι φάσεις δεν γίνονταν, αν εξαιρεθούν ένα σουτ του Αγκάνθο στο 2΄ κι άλλο ένα του Φούντα στο 42΄, που έφυγαν άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον αγώνα αλλά δεν κατόρθωσαν να περάσουν τις πάσες που έπρεπε στον πάντα επικίνδυνο Αγκάνθο. Η ΑΕΚ είχε αντιτάξει μια αποτελεσματική αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Αλκαράθ να φτάνουν ως την περιοχή του Κωνσταντόπουλου και ύστερα τίποτα.

Από το 82ο λεπτό όμως η συνάντηση άρχισε να αποκτά συγκινήσεις. Στο σημείο εκείνο ο Τάσος Κάκος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα Τσούπρο και Πουλίδο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αγκάνθο εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια της Ένωσης και με προβολή έκανε το 1-0.

Δευτερόλεπτα αργότερα θα έβλεπε κι αυτός την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη), επειδή κατά τους πανηγυρισμούς σήκωσε τη φανέλα για να δείξει το μήνυμα που είχε από κάτω και το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου 16χρονου Άγγελου Τσιπούρα.

Την τύχη του Ισπανού είχε λίγο αργότερα και ο Βλάχος της ΑΕΚ, αλλά το… σασπένς δεν είχε τελειώσει. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αντώνης Πετρόπουλος απέδειξε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική την εκτελεστική δεινότητά του και με κεφαλιά «ψαράκι» έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του νεαρού βλαστού της οικογένειας του Άρη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Οι παίκτες της ΑΕΚ κατέθεσαν στεφάνι μπροστά από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών των «κίτρινων», ενώ οι παίκτες αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

ΑΡΗΣ (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Κοέλιο (77’ Ζαραδούκας), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Καραγιάννης, Σουνάς (57’ Διαμαντάκος), Γιαννιώτας (84’ Παντίδος), Αγκάνθο

Στον πάγκο έμειναν οι: Διούδης, Αγγελούδης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Τσούπρος, Βλάχος, Μητρόπουλος, Ρίκκα (88’ Παυλής), Κορδέρο, Γκερέιρο (61’ Καραλής), Φούντας (75’ Κατίδης), Πετρόπουλος

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Σταματής, Φέτσης, Τσουκαλάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπαλτάς (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»




Στα υπόλοιπα ματς

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του για πρωτάθλημα o Ολυμπιακός, αφού επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ με τέρματα των Τζιμπούρ και Αμπνούν.


Έφτασε έτσι στο +13 από τον ΠΑΟΚ, που έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 1-0. Σκόρερ ο Ναβάρο.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει την πολύ καλή του παρία, επικρατώντας με 1-0 του Πλατανιά. Σκόρερ ο Μπρίτο.

Δεν έχει σταματημό η κατρακύλα του Παναθηναϊκού. Έφερε ισοπαλία με 1-1 με τον Πανθρακικό, αφού ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε το τέρμα του Τοτσέ.

Χωρίς τέρματα έληξε το Ξάνθη – Κέρκυρα.

Τέλος, στην Κρήτη, ΟΦΗ – Πανιώνιος ήρθαν 2-1. Σκόρερ οι Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, ενώ για τους κυανόρυθρους μείωσε ο Αραβίδης.


Βαθμολογία


ΤΟΡ Σκορερ

  • 1. ΤΖΕΜΠΟΥΡ | ΟΣΦΠ   15
  • 2. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ | ΠΑΟΚ   9
  • 3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | ΠΑΝΘ   8

Επόμενη (19η) Αγωνιστική

Αγώνας Γήπεδο HM./ΩΡΑ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 26.01.13 17:15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 26.01.13 17:15
A.E.K. – Ο.Φ.Η. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 26.01.13 19:30
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΡΟΙΑ ΕΘΝ. ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” 27.01.13 15:00
Π.Α.Ο.Κ. – SKODA ΞΑΝΘΗ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ 27.01.13 17:15
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 27.01.13 17:15
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 27.01.13 19:30
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΡΗΣ E.A.K. KΕΡΚΥΡΑΣ 28.01.13 19:30




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Aρης-ΑΕΚ 1-1 (video) - Το Πανόραμα της 18ης Αγωνιστικής"

Leave a reply