[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σήκωσε το γάντι ο ΣΥΡΙΖΑ - Η απάντηση στις διαρροές του ΠΑΣΟΚ
Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

«Πρόκειται για έναν ένοχο πανικό που δεν πείθει κανέναν», σχολιάζει η Κουμουνδούρου, σημειώνοντας ότι:«δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου».

Στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν ότι η έρευνα για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δεν πρέπει να περιοριστεί στο πρόσωπο του Γ. Παπακωνσταντίνου αναφέροντας: «Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά ότι ο κ. Βενιζέλος παρακρατούσε στο σεντούκι του επί μήνες τη λίστα, πως ο κ. Παπανδρέου γνώριζε για την ύπαρξη της και την μη αξιοποίηση της και πως ο κ. Στουρνάρας σύρθηκε στο να αναζητήσει την αυθεντική λίστα κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή ύστερα από τρεις ολόκληρους μήνες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου:

«Ο περιορισμός της έρευνας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αποκλειστικά στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου αποσκοπεί στο να οδηγήσει την όλη υπόθεση σε μια ελεγχόμενη εκτόνωση καθώς και στο να συγκαλυφθούν οι ευθύνες και των υπολοίπων εμπλεκομένων προσώπων.

Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά ότι ο κ. Βενιζέλος παρακρατούσε στο σεντούκι του επί μήνες τη λίστα, πως ο κ. Παπανδρέου γνώριζε για την ύπαρξη της και την μη αξιοποίηση της και πως ο κ. Στουρνάρας σύρθηκε στο να αναζητήσει την αυθεντική λίστα κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή ύστερα από τρεις ολόκληρους μήνες .

Ο ελληνικός λαός δεν περιμένει από αυτούς που συγκάλυψαν την υπόθεση της SIEMENS να αποκαλύψουν την αλήθεια. Eίναι άλλωστε αυτοί που κατασκεύασαν το νόμο περί ευθύνης υπουργών για να παραγράφονται οι ευθύνες των πολιτικών προσώπων.

Παρακολουθούμε επίσης τις τελευταίες ημέρες τις ανυπόστατες διαρροές-κατηγορίες εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Πρόκειται για έναν ένοχο πανικό που δεν πείθει κανέναν. Τους λέμε για άλλη μια φορά, πως δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου και πως αυτοί που εξέθρεψαν τη διαφθορά δεν μπορούν να ξανακοροιδέψουν τον ελληνικό λαό. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν».


Πηγή: real

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σήκωσε το γάντι ο ΣΥΡΙΖΑ - Η απάντηση στις διαρροές του ΠΑΣΟΚ"

Leave a reply