[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Καμία παράταση στον Πρίγκιπα
Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


 Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sentra 103,3 και του Βασίλη Βέργη, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να βάλει τέλος στο 15μηνο σίριαλ με τον Πρίγκιπα.

Την απόφαση του Δ.Σ. γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Παναγόπουλος, κατά την έξοδό του από το Δ.Σ., ανακοινώνοντας παράλληλα πως σε λίγη ώρα θα εκδοθεί ανακοίνωση, στην οποία θα αναφέρονται λεπτομερώς οι εξελίξεις επί του θέματος.

Στη διάρκεια του Δ.Σ. επικράτησαν δύο τάσεις... Η μία υποστήριζε ότι πρέπει να δοθεί η παράταση, ώστε να αφήσουν την ιστορία να… ξεγυμνωθεί. Η δεύτερη υποστήριξε πως δεν πρέπει να αφήσουν την ιστορία να σέρνεται και να θεωρηθούν συνυπεύθυνοι.




 Τελικά, επικράτησε η δεύτερη και παράλληλα τονίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο το γεγονός πως η ιστορία αυτή θα κάνει κακό και στο αγωνιστικό κομμάτι, μιας και ακολουθεί ματς για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αγωνίζεται αύριο Σάββατο με τον Λεβαδειακό.

Παναγόπουλος: «Ασόβαρη από την αρχή»
«Το ΔΣ αποφάσισε ότι δεν θα γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να μη δοθεί παράταση άλλον ημερών για το θέμα. Όλες οι ενδείξεις δεν μας έπειθαν ότι αυτή η προσπάθεια ήταν σοβαρή. Δώσαμε όλες τις δυνατότητες να φέρουν τα χρήματα, αυτό δεν έγινε και δεν πιστεύουμε ότι υπήρχε λόγος να συνεχίσουμε. Δεχθήκαμε ένα ξερό email, που δεν εξηγούσε, δεν ήρθε κανείς εδώ να μας εξηγήσει γιατί ζητήθηκε παράταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Παναγόπουλος.

Κινείται νομικά η ΠΑΕ, ψάχνει τον «εγκέφαλο»
Λίγο αργότερα σε «πηγαδάκι» με τους εκπροσώπους του Τύπου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει εξουσιοδοτήσει τον Γιάννη Ιριώτη να εξετάσει τις νομικές παραμέτρους της υπόθεσης, ενώ η δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Αθηνά Μπαλωμένου, τόνισε πως «η ΠΑΕ είναι ανοικτή σε προτάσεις, αρκεί αυτές να γίνουν με σοβαρό τρόπο».

Μάλιστα νέες πληροφορίες του Sentra 103,3 και του Βασίλη Βέργη αναφέρουν ότι η ανακοίνωση που θα εκδώσει ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ σκληρή και θα τονίζεται πως θα ξεκινήσει έρευνα για να ανακαλύψει ποιος βρισκόταν πίσω από την «απάτη» που εξελίχθηκε τον τελευταίο καιρό.

Τέλος Δομάζος, Αντωνιάδης (;)
Επίσης, πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη αναφέρουν, ότι το Δ.Σ. της ΠΑΕ «τρώει» τους Δομάζο και Αντωνιάδη, καθώς αποφασίστηκε να γίνουν δεκτές οι τυπικές παραιοτήσεις που υπέβαλαν. Παραιτήσεις που ζητήθηκαν απ' όλα τα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ο Φεϊζάλ κατέβαλε τα 28 εκατομμύρια. Από την στιγμή που το θέμα έληξε, τα μέλη επιστρέφουν στις θέσεις τους, αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τους δύο βετεράνους που δεν θα συνεχίσουν.

Επιμένει ο Τσάκας
Να σημειωθεί πως οι πληροφορίες ήθελαν τον Βλάση Τσάκα να υποστήριζε μέχρι χθες το βράδυ στον κύκλο του πως «τα χρήματα έχουν μπει στην τράπεζα αλλά περιμένουμε να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία τυπικά ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα».

Να θυμίσουμε πως λίγα λεπτά μετά τις 11:00, η πλευρά του Φεϊζάλ ενημέρωσε την ΠΑΕ πως λόγω τεχνικού προβλήματος είναι αδύνατη η μεταφορά χρημάτων σήμερα. Οσο για το τεχνικό πρόβλημα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα χρήματα θα μεταφέρονταν από τρια διαφορετικά, πιστωτικά ιδρύματα. Το ένα από αυτά από τις ΗΠΑ όπου δεν προλαβαίνει να γίνει η μετατροπή από δολάρια σε ευρώ, ενώ σε ένα άλλο φέρεται να… απεργούν οι υπάλληλοι!



Πηγή: sentragoal

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Καμία παράταση στον Πρίγκιπα"

Leave a reply