[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Έτσι φτάσαμε στην απόλυση Ζαρντίμ
Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Η απόφαση απομάκρυνσης του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπορεί να πει κανείς ότι έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία σε όσους ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, καθώς το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά το ματς με την Άρσεναλ στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, η ομάδα έμεινε πολύ μακριά από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, δυσκολευόταν να κάνει παραγωγικό παιχνίδι και έπαιρνε τις νίκες δίχως θέαμα και με πολύ κόπο.

Στον Ολυμπιακό έφτασαν στην απόφαση αλλαγής προπονητή διότι δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να βελτιώσει το κομμάτι του θεάματος και να παρουσιάσει μια ομάδα που θα είχε τα στοιχεία που θέλει διαχρονικά ο κόσμος του Ολυμπιακού, δηλαδή την επιθετικότητα, την πίεση στον αντίπαλο, την παραγωγή φάσεων και τις άνετες νίκες.

Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, με αποκορύφωμα αυτό με την Καβάλα, ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο να κάνει 1-2 ευκαιρίες σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Ο Ζαρντίμ δεν είχε συνειδητοποιήσει μέχρι την ημέρα της απομάκρυνσής του τη νοοτροπία που υπάρχει στο σύλλογο για ένα ποδόσφαιρο στο οποίο θα υπάρχει και το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κάτι που φάνηκε στις αντιδράσεις της εξέδρας παρά τις νίκες της ομάδας.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να έχει ο νέος προπονητής το χρόνο να γνωρίσει καλά την ομάδα αυτούς τους μήνες μέχρι το τέλος της σεζόν και να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για έναν πολύ πιο ισχυρό και θεαματικό Ολυμπιακό στη νέα σεζόν.

Να σημειωθεί ότι παρά τις φήμες που υπήρχαν περί ταξιδιού στο εξωτερικό για το θέμα προπονητή, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στην Αθήνα.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Έτσι φτάσαμε στην απόλυση Ζαρντίμ"

Leave a reply