[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η Tρόικα θέλει κατασχέσεις λογαριασμών για χρέη πάνω από 500 ευρώ
Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Η  τρόικα έρχεται στις 15 Ιανουαρίου και έχει τέσσερις νέες απαιτήσεις: να είναι έτοιμη η ρύθμιση για την υποχρεωτική χρήση χρεωστικών-πιστωτικών καρτών σε όλες τις συναλλαγές, να απαλλαγούν από τον ΦΠΑ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τζίρο έως 10.000 ευρώ, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τους καταθέτες του εξωτερικού, να μπλοκάρει η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών σε 48 δόσεις και φυσικά να είναι έτοιμο το φορολογικό νομοσχέδιο.

Το μήνυμα αυτό έχει περάσει από τους επικεφαλής της τρόικας  στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, και για την ακρίβεια στους κυρίους Γιάννη Στουρνάρα, Χρήστο Σταϊκούρα και Γιώργο Μαυραγάνη.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει καθώς έχουν απομείνει μόλις λίγες ημέρες έως ότου έρθει στην Αθήνα το τεχνικό κλιμάκιο και στη συνέχεια οι κύριοι Πολ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς. Σε κάθε περίπτωση, οι νέες ρυθμίσεις θα συζητηθούν πρώτα σε τεχνικό επίπεδο, καθώς όλα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι τον Μάρτιο, οπότε και αναμένεται να δοθεί η επόμενη δόση των 14,8 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι κύριοι Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς ζητούν:

-Να είναι έτοιμη από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης η ρύθμιση της αυτόματης ανάληψης μετρητών από όσους χρωστάνε στην Εφορία από 500 ευρώ και πάνω.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η Tρόικα θέλει κατασχέσεις λογαριασμών για χρέη πάνω από 500 ευρώ"

Leave a reply