[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Θα σας δικαιώσω»
Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα βλέπει τον ΠΑΟ ως τη μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει στην Ευρώπη ότι ακόμα είναι «El matador».

Στην κατάσταση που βρίσκεται οικονομικά ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να κλείσει έναν επιθετικό με πολύ καλό βιογραφικό, ο οποίος σαφώς κάνει «κλικ» στον κόσμο της ομάδας. Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, η μεταγραφή του οποίου θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, όπως έγραψε χθες η «SD», αύριο στις 13:30 θα πατήσει το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ενδιάμεσο σταθμό το Λονδίνο.

Αμέσως θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψει έως το καλοκαίρι. Σαφώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν είναι υγιής και δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι ακόμα μπορεί να βγάλει την ποιότητα που διαθέτει σε υψηλό βαθμό, τότε δεδομένα τον Μάιο θα γίνει κουβέντα για ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο. Η οψιόν ανανέωσης άλλωστε, θα προβλέπεται στο συμβόλαιο που θα υπογραφεί, ενώ θα μπουν και ορισμένα μπόνους.

Ο 32χρονος Αργεντινός, πρώην διεθνής, δεν θα εισπράξει προκαταβολή και ενδέχεται να πληρώνεται με το παιχνίδι. Ακόμα όμως κι αν μπει ένα πάγιο ποσό στο συμβόλαιο, το κόστος δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 80.000 ευρώ. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες, διότι ο Φιγκερόα προέρχεται από επέμβαση στον αστράγαλο και είναι ένα ερώτημα πότε θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει. Στο «τριφύλλι» ωστόσο, έχουν διαβεβαίωση από τον ίδιο και τον πατέρα του, Χόρχε Φιγκερόα, ο οποίος εκτελεί και χρέη ατζέντη του, ότι σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. «Εχει αποθεραπευτεί πλήρως. Κάνει ήδη μόνος του προπονήσεις μάλιστα και δεν θα χρειαστεί περισσότερες από 15 μέρες», ήταν το μήνυμα του πατέρα του στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» φυσικά θα τον τσεκάρουν αύριο ιατρικά πριν μπουν οι υπογραφές κι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν μάλιστα είναι καλά ο παίκτης, τότε δηλώνουν με βεβαιότητα ότι αυτός θα είναι ο βασικός φορ στα επόμενα παιχνίδια.

«Η ευκαιρια μου»
Ο Φιγκερόα μόλις ενημερώθηκε για την πρόταση του Παναθηναϊκού, είπε αμέσως το «ναι». Και το μήνυμα που μεταφέρθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο ήταν ξεκάθαρο. «Θα σας δικαιώσω. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να γυρίσω στην Ευρώπη σε ένα γνωστό κλαμπ και να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο». Ο Αργεντινός φορ μάλιστα γνωρίζει ότι η νέα του ομάδα μπορεί να συμμετέχει την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του.
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο πατέρας του δήλωσε χθες στην ιστοσελίδα ahoradeportes του Ροζάριο ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος από την Εμελεκ και άναψε φωτιές. «Οι επαφές με τον Παναθηναϊκό είναι δρομολογημένες, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα τελικό. Για την ώρα ο Λούτσο είναι παίκτης της Εμελεκ», τόνισε και φυσικά πάγωσε τους «πράσινους», αφού αν δεν ήταν ελεύθερος δεν θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή. Επικοινώνησαν όμως με τον Χόρχε Φιγκερόα, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έκανε αυτές τις δηλώσεις κι ότι ο γιος του έμεινε ελεύθερος στις 31/12/2012.


Πηγή: sday

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Θα σας δικαιώσω»"

Leave a reply