[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Νέα στοιχεία-φωτιά για τη λίστα Λαγκάρντ
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Στοιχεία- βόμβα αναφορικά με το usb που περιλαμβάνει τη λίστα Λαγκάρντ, που ενδέχεται να επηρεάσουν το πολιτικό σκηνικό, αποκαλύπτει με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ρ/σ "Βήμα", ο δημοσιογράφος των Νέων, Γιώργος Παπαχρήστου, επικαλούμενος υψηλόβαθμη πηγή της Προανακριτικής Επιτροπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Γ. Παπαχρήστου, μετά από εξέταση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο στικάκι που είχε στην κατοχή του ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γ. Διώτης, φαίνεται ότι υπήρξαν σε οκτώ διαφορετικές ημερομηνίες "περιηγήσεις" στο εν λόγω usb από τέσσερις διαφορετικούς χρήστες που άφησαν ηλεκτρονικά ίχνη.

Οι "περιηγήσεις" έγιναν πριν και μετά την αντιγραφή της λίστας.

Προσώρας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν μπορεί να ειπωθεί εάν έγινε αλλοίωση στοιχείων κατά τις προαναφερθείσες "περιηγήσεις".

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε "περιήγηση" σε 58 αρχεία, που αντιπροσωπεύουν ισάριθμους λογαριασμούς που αναφέρονται στη λίστα.

Σημειώνεται ότι κάποιες "περιηγήσεις" έγιναν μετά από τις 8 Ιουλίου του 2011, την επίμαχη ημερομηνία, κατά την οποία ο κ. Διώτης έχει αναφέρει ότι αντέγραψε το στικάκι.

Τέσσερις χρήστες "περιηγήθηκαν" στα περιεχόμενα του usb:

Τρεις φορές μπήκε χρήστης με τον κωδικό window user, πριν από τις 8 Ιουλίου 2011.

Επίσης μπήκαν χρήστες με τους κωδικούς:

SO113601: Δύο φορές πριν και μετά τις 8 Ιουλίου 2011 σε συγκεκριμένα αρχεία
userI: Μία φορά στις 8 Ιουλίου 2011
Sofia: Δύο φορές σε συγκεκριμένα αρχεία μετά τις 8 Ιουλίου 2011.


Τα στοιχεία περιλαμβάνονται στην έκθεση που διαβίβασε η ΕΛ.ΑΣ. στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα προκύψουν από τη σύγκριση του (δεύτερου) αυθεντικού cd που έστειλαν οι Γάλλοι με το usb που παρέδωσε ο Ευ. Βενιζέλος στο Μέγαρο Μαξίμου και κατόπιν στο ΣΔΟΕ.


Πηγή: nooz

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Νέα στοιχεία-φωτιά για τη λίστα Λαγκάρντ "

Leave a reply